ΓΑΛΛΙΑ

Ιμπραχίμοβιτς: "Εγώ ανήκω στην Παρί"

Ιμπραχίμοβιτς: "Εγώ ανήκω στην Παρί"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τόνισε ότι περνάει ωραία στο Παρίσι και έδειξε ότι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν για άλλη ομάδα.

Σε κάθε μεταγραφική περίοδο, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εμπλέκεται σε πολλά σενάρια και τον στέλνουν σε διάφορα μέρη της Ευρώπης. Το ίδιο συμβαίνει το καλοκαίρι του 2015 και ο Σουηδός επιθετικός βρίσκεται από το Μιλάνο, στη Μαδρίτη και στο Λονδίνο...

Ωστόσο, αυτή τη φορά, ο Ιμπραχίμοβιτς θέλησε να διαλύσει ο ίδιος τη φημολογία και ξεκαθάρισε ότι περνάει ωραία στο Παρίσι.

"Έχω συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, οπότε, είμαι ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν και είμαι χαρούμενος στην ομάδα" τόνισε στις δηλώσεις του στο ESPN.

Κατόπιν, συνέχισε: "Έχω πετύχει σημαντικά πράγματα στα τρία χρόνια που είμαι στο Παρίσι και ότι πέτυχα, κανένας δεν μπορεί να μου το στερήσει. Η ομάδα μου είναι φανταστική, με σπουδαίους παίκτες. Ζω στην ωραιότερη πόλη της Ευρώπης και το απολαμβάνω".

Παράλληλα, επανέλαβε το μήνυμα: "Όσον αφορά τις συζητήσεις για τον μέλλον και τα διάφορα σενάρια, πάντα θα υπάρχουν τέτοια. Είναι ωραίο που ενδιαφέρονται για μένα, αλλά, ανήκω στην Παρί".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ