ΓΑΛΛΙΑ

"Ηττήθηκε" από τη Μαρσέιγ ο Βαλμπουενά

"Ηττήθηκε" από τη Μαρσέιγ ο Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά κινήθηκε δικαστικά για να πληρώσει η Μαρσέιγ τον πρώην ατζέντη του, αλλά τελικά εκείνος θα κληθεί να αποζημιώσει την ομάδα!

Κατά ένα σημαντικό ποσό θα μειωθούν οι καταθέσεις του Ματιέ Βαλμπουενά, μετά την ετυμηγορία του Ανώτατου Δικαστηρίου της Μασσαλίας. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε προσφύγει σε βάρος της διοίκησης της Μαρσέιγ, απαιτώντας να πληρώσει 568.000 ευρώ στον πρώην ατζέντη του, Κριστοφέρ Σατό. Το ποσό οφείλεται στον Γάλλο ατζέντη από τη μεταγραφή του Βαλμπουενα στην Ντινάμο Μόσχας και ο παίκτης θεωρούσε ότι έπρεπε να το καλύψει η Μαρσέιγ.

Ωστόσο, το Δικαστήριο δεν είχε την ίδια άποψη και απέρριψε την προσφυγή του, εκτιμώντας ότι την περίοδο της οφειλής, η Μαρσέιγ δεν είχε πλέον καμία υποχρέωση προς τον ποδοσφαιριστή. Αντίθετα, τον υποχρεώνει να πληρώνει 3.000 ευρώ στη Μαρσέιγ για δικαστικά έξοδα!

Επιπλέον, πλέον υποχρεούται να καταβάλλει ο ίδιος τις 568.000 ευρλω στον Σατό, διότι εκείνος με τη σειρά του έχει φροντίσει να διασφαλίσει τα χρήματα του με δικαστική απόφαση. Την απόφαση χαιρέτησε ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Βενσάν Λαμπρούν, ο οποίος έκανε λόγο για δικαίωση της Ολιμπίκ!

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ