ΓΑΛΛΙΑ

"Η Παρί ψάχνει τον νέο Μέσι"

"Η Παρί ψάχνει τον νέο Μέσι"

Την ελπίδα του να φτάσει σύντομα η Παρί Σεν Ζερμέν το επίπεδο των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο πρόεδρός της, Νασέρ Ελ Κελαφί. Τι είπε για Μέσι, Ρονάλντο, Μπενζεμά και Μουρίνιο.

"Στο Κατάρ έχουμε χρήματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουμε να τα σπαταλάμε χωρίς να υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα κριτήρια.

Οι πρωταθλητές που έχουν έρθει στην Παρί κερδίζουν τα ίδια χρήματα με όσα έπαιρναν στις προηγούμενες ομάδες τους.

Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα επιτυχυμένο πλάνο που να είναι προσαρμοσμένο στο οικονομικό fair play που απαιτεί η UEFA.

Απέχουμε πολύ από το να φτάσουμε στην κορυφή. Μιλάμε για ένα πεντάχρονο πλάνο. Τον πρώτο χρόνο ο στόχος ήταν να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τώρα θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να αρχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη", τόνισε σε συνέντευξή του στην "Marca" ο 39άχρονος πρόεδρος της Παρί (πρώτος μή Γάλλος στην ιστορία του συλλόγου), ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κεφάλαιο "Κριστιάνο Ρονάλντο":

"Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Διαψεύδω όμως ότι τον έχουμε πλησιάσει. Εάν είχαμε πρόθεση να τον πάρουμε, θα είχαμε μιλήσει πρώτα με τη Ρεάλ.

Δεν ξέρω αν η στενοχώρια οφείλεται στη σχέση του με τους μερένγκες, δεν είναι δικό μου πρόβλημα και δεν ανακατεύομαι. Ο Ρονάλντο είναι ένας πρωταθλητής και απόλυτα επαγγελματίας".

Ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων μίλησε επίσης για το όραμά του να γίνει η Παρί νέα... Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ αλλά και να βρει κάποιον σαν τον... Μέσι!

"Θέλουμε να φτάσει στο επίπεδο αυτών των δύο ισπανικών ομάδων αλλά για να δημιουργήσουμε μία επιτυχημένη ομάδα δεν φτάνουν μόνο τα χρήματα.

Ο σκοπός μου είναι να κάνω την Παρί μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και πιστεύω ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο.

Μία ακόμα από τις σκέψεις που έχω στο βάθος του μυαλού μου είναι όχι να αγοράσω αλλά να βρω τον νέο Μέσι".

Είναι όμως ο Κάρλο Αντσελότι ο ιδανικός για να οδηγήσει τους Γάλλους στην "Γη της Επαγγελίας" ή μήπως κάτι τέτοιο θα ήταν πιο εύκολο να συμβεί με τον Ζοζέ Μουρίνιο στο τιμόνι;

"Ο Ζοζέ είναι ένα πολύ έξυπνο και οργανωμένο άτομο και κάνει εξαιρετική δουλειά στη Ρεάλ. Είμαστε όμως ευτυχισμένοι με τον Αντσελότι και αυτή τη στιγμή έχουμε πολύ καλή συνεργασία".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ