ΓΑΛΛΙΑ

Η Μονακό "τα χώνει" στους "μνηστήρες" του Εμπαπέ

Monaco's forward Kylian MBappe Lottin celebrates his opening goal during the League One soccer match Monaco against Saint Etienne, at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's forward Kylian MBappe Lottin celebrates his opening goal during the League One soccer match Monaco against Saint Etienne, at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

H Μονακό εξέδωσε ανακοίνωση και ζήτησε απ' τη FIFA να τιμωρήσει τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους που έχουν πλησιάσει τον Κιλιάν Εμπαπέ, δίχως την άδειά της.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί ένα απ' τα πιο "καυτά" ονόματα της μεταγραφικής περιόδου. Ο Γάλλος επιθετικός πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της Μονακό (26 γκολ και 14 ασίστ σε 44 αγώνες), βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου οι Μονεγάσκοι να κατακτήσουν το γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά και να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά του Champions League.

Τα κατορθώματά του, όπως είναι λογικό, τράβηξαν το ενδιαφέρον των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι διοικούντες των παραπάνω ομάδων έκαναν νύξη προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκαλώντας την αντίδραση των Μονεγάσκων, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση και ενημέρωσαν πως θα προχωρήσει σε καταγγελία στην UEFA σε περίπτωση που συνεχίσουν τις συζητήσεις για τον Γάλλο επιθετικό, δίχως την άδειά της.

"Η Μονακό εκφράζει τη λύπη της που 'σημαντικοί' ευρωπαϊκοί σύλλογοι πολλαπλασιάζουν τις επαφές με τον Κιλιάν Εμπαπέ (και τους εκπροσώπους του), δίχως την άδεια της.

Η Μονακό υπενθυμίζει πως οι πράξεις των συγκεκριμένων συλλόγων είναι αντίθετες με τα άρθρα 211 και 18.3 της FIFA.

Προκειμένου να μπει ένας τέλος σ' αυτή την ανεπίτρεπτη κατάσταση, η Μονακό ζητάει απ' τη FIFA να εκκινήσει διαδικασίες τιμωρίας των εν λόγω ομάδων", αναφέρει η ανακοίνωση.

Photo Credits: AP Photo/Claude Pari s

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ