ΓΑΛΛΙΑ

Η Μονακό "δένει" με αύξηση απολαβών 900% τον Εμπαπέ!

Monaco's Kylian Mbappe celebrates with teammates after he scored the first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/David Vincent)
Monaco's Kylian Mbappe celebrates with teammates after he scored the first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/David Vincent) AP

Ρεάλ, Παρί Σεν-Ζερμέν και Άρσεναλ θέλουν τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά η Μονακό προσπαθεί να "δέσει" τον 18χρονο Γάλλο φορ με αύξηση απολαβών της τάξης του 900% (!).

Ο Κιλιάν Εμπαπέ λαμβάνει 80.000 ευρώ μηνιαίως για να παρέχει τις υπηρεσίες του στη Μονακό. Σε περίπτωση που δεχθεί το νέο συμβόλαιο που του προσφέρει η Μονακό - σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Journal du Dimanche - θα λαμβάνει κάθε μήνα 700.000 ευρώ.

Οι Μονεγάσκοι προσφέρουν, δηλαδή, στον 18χρονο διεθνή Γάλλο επιθετικό τους αύξηση της τάξης του 900%. Οι απολαβές του θα αγγίζουν τις αντίστοιχες του Κολομβιανού συμπαίκτη του, Ραδαμέλ Φαλκάο!

Κι αυτό γιατί η γαλλική ομάδα θέλει να "δέσει" το (ίσως) πιο πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο αυτή τη στιγμή (το ισχύον συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2019), εμφανώς ανήσυχη από την εμφάνιση πολλών "μνηστήρων".

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεδομένα ενδιαφέρεται για τον Εμπαπέ και μάλιστα, φημολογείται ότι, κατέθεσε πρόταση ύψους 130.000.000 ευρώ. Πρόταση, η οποία απορρίφθηκε. Εξίσου δεδομένο πρέπει να θεωρείται και το ενδιαφέρον της Παρί Σεν-Ζερμέν, αλλά και της Άρσεναλ (με σαφώς πολύ μικρότερες πιθανότητες σε σχέση με τις ομάδες της ισπανικής και γαλλικής πρωτεύουσας).

Photo credits: AP Photo/David Vincent

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ