ΓΑΛΛΙΑ

Η ηγετική ομιλία του Μπιέλσα

Η ηγετική ομιλία του Μπιέλσα

Η Μαρσέιγ έδωσε στη δημοσιότητα την ηγετική ομιλία του τεχνικού της ομάδας, Μαρσέλο Μπιέλσα, στα αποδυτήρια μετά την ισοπαλία με τη Λιόν, στις 15 Μαρτίου. (VIDEO)

"Λόκο" (τρελός) ή "προφεσόρ" (καθηγητής) ; Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι σε κάθε περίπτωση ένας ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, που όμως ξέρει να βγαίνει μπροστά στα δύσκολα.

Η Μαρσέιγ έδωσε στη δημοσιότητα την ομιλία του Αργεντινού τεχνικού της ομάδας στα αποδυτήρια αυτής, μετά τη "λευκή" ισοπαλία με τη Λιόν στις 15 Μαρτίου.

"Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθείς την αδικία, αλλά ακούστε αυτό που θα σας πω. Εάν παίζετε όπως παίξατε σήμερα, από τώρα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θα πάρετε ο,τι αξίζετε. Δεν υπάρχει τίποτα που να σας ηρεμήσει τώρα γιατί ήσασταν σκοτωμένοι στο ματς και δεν πήρατε αυτό που αξίζατε. Αποδεχθείτε την αδικία. Ότι όλα ισορροπούνται στο τέλος. Μένουν εννιά ματς. Εάν παίξουμε έτσι σ' αυτά τα εννιά ματς, μην έχετε καμία αμφιβολία θα αποζημιωθείτε γι' αυτό που αξίζετε. Ακόμη κι αν αυτό σας μοιάζει απίθανο. Να καταπίνετε το δηλητήριο. Πρέπει να είστε δυνατοί, γιατί εάν παίξετε έτσι στα εννιά τελευταία ματς, θα πάρετε αυτό που αξίζετε. Σας ευχαριστώ όλους. Όλους.", ανέφερε η φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Μετά από αυτό το ματς, η ομάδα της Μασσαλίας πέρασε με 4-0 από την έδρα της Λανς, και γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Παρί Σεν-Ζερμέν. Τώρα βρίσκεται στην τρίτη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Λιόν και πέντε από την πρώτη Παρί Σεν-Ζερμέν.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ