ΓΑΛΛΙΑ

Η γκολάρα του Ντι Μαρία στο Μπορντό

Η γκολάρα του Ντι Μαρία στο Μπορντό

Η Παρί Σεν-Ζερμέν άνοιξε το σκορ στο ημιτελικό του Coupe de la Ligue στο Μπορντό με τρομερό γκολ του Άνχελ Ντι Μαρία με εκτέλεση φάουλ. Πρόκριση με 4άρα οι πρωτευουσιάνοι (videos)

Ο Άνχελ Ντι Μαρία πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο Μπορντό, ανοίγοντας το σκορ για την Παρί Σεν-Ζερμέν, στον ημιτελικό του γαλλικού λιγκ καπ (Coupe de la Ligue).

Ο Αργεντινός έκανε το 0-1 με τρομερή εκτέλεση εκτέλεση φάουλ, εντυπωσιακή η καμπύλη που έκανε η μπάλα με μεγάλη ταχύτητα, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία κατέληξε στο τέρμα του Πριό που προσπάθησε, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Η Παρί πήρε την πρόκριση στον τελικό, καθώς αφού ισοφάρισε ο Ρολάν, προηγήθηκε ξανά με τον Καβάνι, ο οποίος σκόραρε και δεύτερη φορά για το 1-3 στο 74', ενώ δεύτερο γκολ πέτυχε και ο Ντι Μαρία για το τελικό 1-4 στο 81'.

ΜΠΟΡΝΤΟ: Πριό, Γκάγιτς, Λέβτσουκ, Παλουά (67' Πλάσιλ), Πουντζέ, Τουλαλάν, Σερτίκ, Βάντα (83' Αμπντού Τραορέ), Καμανό, Μάλκομ (67' Μενέζ), Ρολάν.

ΠΑΡΙ ΣΖ: Τραπ, Μενιέ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Μαξουέλ, Ραμπιό, Βεράτι (79' Εν'Κουνκού), Ματουιντί, Λούκας Μόουρα (88' Ζορζέν), Ντι Μαρία, Καβάνι (83' Μπεν Αρφά).

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Τρίτη

Μπορντό - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-4 (32' Ρολάν / 19' και 81' Ντι Μαρία, 60' και 74' Καβάνι)

Τετάρτη

Μονακό - Νανσί (22:00)

Μπορντό - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-4

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ