ΓΑΛΛΙΑ

Γίνεται συμπαίκτης με Μήτρογλου ο Μπαλοτέλι

Nice's forward Mario Balotelli gestures during the Europa League group I soccer match between OGC Nice and FC Salzburg, in Nice stadium, southeastern France, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Claude Paris)
Nice's forward Mario Balotelli gestures during the Europa League group I soccer match between OGC Nice and FC Salzburg, in Nice stadium, southeastern France, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής (8/7) στη Μασσαλία για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του στη Μαρσέιγ.

Από τη Νίκαια στη Μασσαλία ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ο 27χρονος Ιταλός επιθετικός είναι μια ανάσα από το να γίνει συμπαίκτης του Κώστα Μήτρογλου στη Μαρσέιγ.

Ο "Super Mario" βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής (8/7) στη Μασσαλία για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του στους "phocéens". Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, θα γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος παίκτης στην ιστορία της γαλλικής ομάδας.

Οι καθαρές ετήσιες απολαβές του αναμένονται ν' ανέρχονται σε 9.600.000 ευρώ! Το κόστος, δε, του deal θ' ανέλθει στα 10.000.000 ευρώ. Βρίσκεται στη Γαλλία από το 2016, καθώς τις δύο τελευταίες σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Νις. Δείτε το video με τον Μάριο Μπαλοτέλι να περνά τις πύλες της "Commanderie" (προπονητικό κέντρο της Μαρσέιγ):

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ