ΓΑΛΛΙΑ

Γιαταμπαρέ: "Ο Μίτσελ με έκανε να αηδιάζω με το ποδόσφαιρο"

Γιαταμπαρέ: "Ο Μίτσελ με έκανε να αηδιάζω με το ποδόσφαιρο"
INTIME SPORTS

Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ εκφράστηκε με τα χειρότερα λόγια για τον άλλοτε προπονητή του στον Ολυμπιακό, Μίτσελ, σε συνέχεια των όσων ανέφερε για τον Ισπανό ο Γκαετάν Μπονγκ.

Μπορεί να έχει αρκετούς υποστηρικτές ο Μίτσελ, διότι ομολογουμένως πρόκειται για μια πολύ χαρισματική προσωπικότητα, όμως δεν γίνεται να... αρέσει σε όλους. Μάλιστα, υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν καθόλου καλή άποψη για το νυν τεχνικό της Μαρσέιγ και πρώην του Ολυμπιακού.

Μετά τον Γκαετάν Μπονγκ, ο οποίος εκφράστηκε με άσχημα λόγια για τον 52χρονο κόουτς, ήρθε και ο Σαμπού Γιαταμπαρέ να πετάξει τα "βέλη" του και να μιλήσει απαξιωτικά για την προσωπικότητά του και όχι μόνο. Μάλιστα, ο 26χρονος δεν δίστασε να πει πως ο Μίτσελ τον έκανε να αηδιάζει με το ποδόσφαιρο.

Αφού αναφέρθηκε στο διάστημα της μεταξύ τους συνύπαρξης στον Ολυμπιακό και στο ότι τον έβαζε να παίζει στα δεξιά χωρίς να μπορεί να αποδώσει, μιας και δεν είναι η φυσική του θέση του, μετέπειτα σχολίασε όσα είπε ο Μπονγκ για τον χαρακτήρα του

"Μπορεί η ομάδα να πήρε μαζί του δυο πρωταθλήματα, αλλά δεν έχω πολλά καλά να πω. Είναι αρκετά εγωκεντρικός. Έχει την ίδια εικόνα που είχε και ως ποδοσφαιριστής. Στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σταρ και ζει ακόμα έτσι, σαν σταρ δηλαδή.

Του αρέσουν οι φωτογραφίες πριν τα παιχνίδια. Πάντα τον βλέπαμε να κάνει μερικά βήματα πίσω στον αγωνιστικό χώρο και να ποζάρει για τους φωτογράφους.

Στο ποδόσφαιρο, συναντάς κάποιους ανθρώπους που σε κάνουν να το αγαπάς ακόμα περισσότερο. Αυτός, αντίθετα, με έκανε να αηδιάζω με το ποδόσφαιρο", είπε με άκρως αιχμηρό τρόπο ο Γιαταμπαρέ για τον Μίτσελ.

Όσο για το αν πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει στη Μαρσέιγ, τόνισε πως δεν πιστεύει ότι θα τα καταφέρει. Ο διεθνής άσος σχολίασε πως είναι μια δύσκολη ομάδα η Μαρσέιγ και πως ο Μίτσελ "είναι ένας προπονητής με επιθετική φιλοσοφία, όπως ήταν και ως ποδοσφαιριστής και είναι διαφορετικός από τον Μπιέλσα. Εκείνος είχε τρέλα, αλλά έβαζε την ομάδα πάνω απ' όλα, ενώ ο Μίτσελ είναι ο σταρ".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ