ΓΑΛΛΙΑ

Γενέθλια για τον ξεχασμένο Γκοβού

Γενέθλια για τον ξεχασμένο Γκοβού

Ο Σίντνεϊ Γκοβού, που πέρασε για ένα φεγγάρι από τον Παναθηναϊκό, γιόρτασε τα γενέθλια του έχοντας δίπλα του τους Ζιουλί και Ζαουάντ Ζαϊρί. Διαβάστε μία ιστορία με ενδιαφέρον.

Στις 2 Ιουλίου του 2010 ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σίντνεϊ Γκοβού από την Λιόν για τρία χρόνια, με τον παίκτη να λαμβάνει για κάθε έτος 1.5 εκ. ευρώ. Το ξεκίνημα του; Εντυπωσιακό. Γκολάρα με την Μπαρτσελόνα (παρά την ήττα) και κάποιες καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Τα προβλήματα, ωστόσο, άρχισαν να φαίνονται και πριν αλλάξει το έτος, οπότε ο Γάλλος άσος δέχθηκε σημαντική μείωση στο συμβόλαιο του και μπόνους πληρωμή ανά αγώνα (περίπου 55.000 ευρώ)!

Το καλοκαίρι του 2011 ο Γκοβού έφυγε τελικά από τους πράσινους και κάπου εκεί ουσιαστικά τελείωσε η καριέρα του. Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Ο Γάλλος επιθετικός έκλεισε στις 27/6 τα 35 του χρόνια.

Μαζί με έναν παλιόφιλο

Που βρίσκεται όμως σήμερα ο Γκοβού; Παίζει σε ερασιτεχνική ομάδα (Monts d'Or Azergues Foot) μαζί με τους Λιουντοβίκ Ζιουλί και Ζαουάντ Ζαϊρί!

Μάλιστα το γήπεδο στο οποίο αγωνίζονται όλοι μαζί ονομάζεται " γήπεδο Ζιουλί" , καθώς ο 38άχρονος άσος προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και βοηθά οικονομικά στην ανάπτυξη του.

'Όπως καταλαβαίνετε έχουν φτιάξει ένα ωραίο παρεάκι...

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ