ΓΑΛΛΙΑ

Φεκίρ: "Η Λίβερπουλ δεν έχει το δικαίωμα να αφήνει υπονοούμενα για την υγεία μου"

France's Nabil Fekir reacts during a press conference at the 2018 soccer World Cup in Istra, Russia, Tuesday, June 19, 2018. (AP Photo/David Vincent)
France's Nabil Fekir reacts during a press conference at the 2018 soccer World Cup in Istra, Russia, Tuesday, June 19, 2018. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Ο Ναμπίλ Φεκίρ εμφανίστηκε ενοχλημένος από τις φήμες ότι η Λίβερπουλ δεν προχώρησε στη μεταγραφή του επειδή εντόπισε πρόβλημα στο γόνατο του. Ο ατζέντης του πάντως επιμένει ότι αυτή η ιστορία δεν έχει τελειώσει.

Μια ανάσα από την μετακίνηση του στη Λίβερπουλ ήταν ο Ναμπίλ Φεκίρ λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, όπου συμμετέχει και ο 25χρονος επιθετικός με την εθνική Γαλλίας.

Ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε και στην Αγγλία υπήρξαν δημοσιεύματα σχετικά με την διστακτικότητα της Λίβερπουλ να προχωρήσει στην απόκτηση του παίκτη, επειδή εντόπισε πρόβλημα στο γόνατο του στη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων.

Ο Ναμπίλ Φεκίρ, φανερά ενοχλημένος από αυτές τις φήμες, μέσω δηλώσεων του ξεκαθάρισε πως δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, τονίζοντας η Λίβερπουλ έχει το δικαίωμα να μην τον θέλει όχι όμως και να αφήνει υπονοούμενα για την υγεία του.

"Το γόνατο μου είναι μια χαρά και δεν κατανοώ τη στάση της Λίβερπουλ. Μπορεί να μην με ήθελε τελικά στο δυναμικό της. Είναι απόλυτο δικαίωμα της, αλλά δεν έχει το δικαίωμα να αφήνει υπονοούμενα για την υγεία μου.

Τραυματίστηκα, όπως τόσοι και τόσοι και τώρα είμαι απολύτως καλά, όπως αποδεικνύει και η συμμετοχή μου στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Λιόν.

Λίγη ώρα αργότερα πάντως ο ατζέντης του παίκτη, Ζαν Πιερ Μπερνέ, υποστήριξε πως τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται οριστικό στη συγκεκριμένη ιστορία.

"Δεν υπέγραψε στη Λίβερπουλ γιατί... τέλος πάντων, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Δεν είναι αυτό το τέλος της ιστορίας. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί", επεσήμανε ο Μπερνέ.

AP Photo/David Vincent

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ