ΓΑΛΛΙΑ

Επίθεση Μενέζ στην Παρί Σεν-Ζερμέν

Επίθεση Μενέζ στην Παρί Σεν-Ζερμέν

Ο Ζερεμι Μενέζ έχει αφήσει την Παρί Σεν-Ζερμέν για την Μίλαν και επιτέθηκε στην πρώην ομάδα του λέγοντας πως προτιμά ξένους παίκτες και ας είναι χειρότεροι, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του Λούκας Μόουρα

Επίθεση... εξαπέλυσε ο Ζερεμί Μενέζ στην Παρί Σεν-Ζερμέν, αλλά και στον Λούκας Μόουρα, τονίζοντας πως στην πρώην ομάδα του είναι καλύτερο να είσαι ξένος παρά Γάλλος.

"Η Παρί με αγόρασε 8.000.000 ευρώ από την Ρόμα το καλοκαίρι του 2011. Πήγα καλά στις δύο πρώτες χρονιές, έκανα λιγότερα στην τρίτη, αλλά και πάλι ήμουν καλός", τόνισε ο Γάλλος άσος της Μίλαν πλέον.

"Στατιστικά, είμαι μπροστά από αρκετούς παίκτες της Παρί. Με δικό μου γκολ το 2013 κόντρα στην Λιόν πήραμε το πρωτάθλημα. Αν με συγκρίνεις με άλλους και κοιτάξεις και το πόσο κόστισαν, δεν ήμουν κακός".

"Ο Λούκας Μόουρα είναι εκεί δύο χρόνια και έχει πετύχει 3 γκολ. Κόστισε όμως 40.000.000 περισσότερο από εμένα. Και είναι Βραζιλιάνος. Σήμερα, είναι μάλλον προτιμότερο να είσαι ξένος στην Παρί Σεν-Ζερμέν".

"Εγώ, είμαι Γάλλος και Παριζιάνος. Δεν έχω twitter, ούτε instagram, από όπου να στέλνω μηνύματα και όμορφες φωτογραφίες. Δεν φτιάχνω βιντεάκια για τα social networks. Δεν λέω “Long live Paris! Long live Paris!”, έτσι ώστε να κάνω τον εαυτό μου αρεστό. Δεν είμαι έτσι εγώ".

"Αυτό δεν σημαίνει πως δεν αγαπώ τον σύλλογό μου, καμία σχέση. Απλά δεν είμαι ψεύτικος! Πολλοί παίκτες προοθούν με αυτόν τον τρόπο τον εαυτό τους για να τους εκτιμούν".

Ο προπονητής της Παρί Σεν-Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μενέζ, ανέφερε: "Αυτή είναι η άποψή του. Είναι εύκολο για τους παίκτες να μιλάνε. Καλύτερα να κοιτάξει πλέον την Μίλαν και όχι την Παρί Σεν-Ζερμέν. Του εύχομαι καλή τύχη εκεί, δεν θα πω κάτι περισσότερο για το ζήτημα".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ