ΓΑΛΛΙΑ

Επίθεση Μπιέλσα στον Τύπο

Επίθεση Μπιέλσα στον Τύπο

Ο τεχνικός της Λιλ, Μαρσέλο Μπιέλσα, βλέπει "εχθρούς" στα γαλλικά ΜΜΕ με σκοπό να διαιρέσουν την ομάδα του και να δημιουργήσουν προβλήματα στους παίκτες του.

Η Λιλ φιλοξενείται από την Ανζέ για την 4η αγωνιστική της Ligue 1 και ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς μετά τη νίκη της πρεμιέρας (εντός έδρας επί της Ναντ). Ο τεχνικός της LOSC, Μαρσέλο Μπιέλσα, εντοπίζει στα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου τις διασπαστικές τάσεις που παρατηρούνται στην ομάδα του και ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου.

"Με συγχωρείτε, αλλά εδώ και 30 χρόνια ερμηνεύω τις προθέσεις των δημοσιογράφων. Γνωρίζω ποιος θέλει να μιλήσει για ποδόσφαιρο και ποιος όχι.

Η έκφραση του προσώπου και οι χειρονομίες είναι ενδεικτικές. Ψάχνετε πάντα μια διαμάχη, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει. Όταν δεν έχετε πληροφορίες, δημιουργείτε πληροφορίες για να φέρετε σε αντίθεση τα μέλη της ομάδας. Θα κάνω τα πάντα για να μη διαιρέσουν τα ΜΜΕ την ομάδα μου", υποστήριξε ο "Loco".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Στα Magdalene Laundries ξέπλεναν οι Ιρλανδοί τα βίτσια τους

Με αφορμή το 'The Devil's Doorway' ρίχνουμε φως σε μια από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιρλανδικής καθολικής Εκκλησίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24