ΓΑΛΛΙΑ

Επίθεση Μπιέλσα στον Τύπο

Marcelo Bielsa, of Argentina, is presented as the new coach of the French League One soccer club Lille during a press conference at the Domaine de Luchin training center, in Camphin-en-Pevele, near Lille, Tuesday, May 23, 2017. (AP Photo/Michel Spingler)
Marcelo Bielsa, of Argentina, is presented as the new coach of the French League One soccer club Lille during a press conference at the Domaine de Luchin training center, in Camphin-en-Pevele, near Lille, Tuesday, May 23, 2017. (AP Photo/Michel Spingler) AP

Ο τεχνικός της Λιλ, Μαρσέλο Μπιέλσα, βλέπει "εχθρούς" στα γαλλικά ΜΜΕ με σκοπό να διαιρέσουν την ομάδα του και να δημιουργήσουν προβλήματα στους παίκτες του.

Η Λιλ φιλοξενείται από την Ανζέ για την 4η αγωνιστική της Ligue 1 και ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς μετά τη νίκη της πρεμιέρας (εντός έδρας επί της Ναντ). Ο τεχνικός της LOSC, Μαρσέλο Μπιέλσα, εντοπίζει στα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου τις διασπαστικές τάσεις που παρατηρούνται στην ομάδα του και ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου.

"Με συγχωρείτε, αλλά εδώ και 30 χρόνια ερμηνεύω τις προθέσεις των δημοσιογράφων. Γνωρίζω ποιος θέλει να μιλήσει για ποδόσφαιρο και ποιος όχι.

Η έκφραση του προσώπου και οι χειρονομίες είναι ενδεικτικές. Ψάχνετε πάντα μια διαμάχη, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει. Όταν δεν έχετε πληροφορίες, δημιουργείτε πληροφορίες για να φέρετε σε αντίθεση τα μέλη της ομάδας. Θα κάνω τα πάντα για να μη διαιρέσουν τα ΜΜΕ την ομάδα μου", υποστήριξε ο "Loco".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ