ΓΑΛΛΙΑ

Επίθεση Μίτσελ στον πρώην πρόεδρο της Μαρσέιγ

Επίθεση Μίτσελ στον πρώην πρόεδρο της Μαρσέιγ
Μίτσελ-Λαμπρίν-Μαρσέιγ

Ο Μίτσελ επανήλθε με νέα "βέλη" εναντίον του Βενσάν Λαμπρίν, του πρώην προέδρου της Μαρσέιγ που τον απέλυσε από τον σύλλογο τον Απρίλιο του 2016.

Μία εβδομάδα μετά από την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του πρώην προέδρου της Μαρσέιγ, Βενσάν Λαμπρίν, ο Μίτσελ επέστρεψε με νέους "μύδρους".

Ο πρώην τεχνικός των Μασσαλών και του Ολυμπιακού μίλησε στην "El Confidencial" για τη σχέση του με τον Γάλλο, τον οποίο κατηγόρησε για την απομάκρυνσή του από το "Βελοντρόμ".

"Ήταν η χειρότερη εμπειρία από τη στιγμή που άρχισα την προπονητική. Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο από όλα είναι ότι ο Λαμπρίν με απέλυσε εξαιτίας κακής συμπεριφοράς, όπως ισχυρίζεται", τόνισε αρχικά ο 53χρονος προπονητής, που είχε αναλάβει τον Αύγουστο του 2015 ως διάδοχος του Μαρσέλο Μπιέλσα.

"Η ιδιοκτήτης και το επιτελείο, με τους οποίους τα πήγαινα εξαιρετικά, μπορούν να επιβεβαιώσουν την καλή συμπεριφορά μου εντός κι εκτός γηπέδου. Χωρίς να το περηφανευτώ, ποτέ δεν συμπεριφέρθηκα άσχημα ως παίκτης ή ως προπονητής. Ο πρόεδρος με απέλυσε χωρίς να μου καταβάλει ολόκληρο το συμβόλαιο και γι' αυτό κινήθηκα νομικά", πρόσθεσε ο Μίτσελ.

"Νομίζω το πρόβλημα του συλλόγου την περίοδο εκείνη ήταν ο πρόεδρος. Ήταν ένας σύλλογος με πολλά προβλήματα, ειδικά εξαιτίας του πρώην προέδρου, που ήταν ένας άνθρωπος που βρίσκεις συνήθως σε σκοτεινές καταστάσεις", είχε δηλώσει μία εβδομάδα νωρίτερα στον ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ