ΓΑΛΛΙΑ

Ένταση μεταξύ Λαμπρούν και Μίτσελ στη Μαρσέιγ

Ένταση μεταξύ Λαμπρούν και Μίτσελ στη Μαρσέιγ

Η απόφαση του Βενσάν Λαμπρούν να μην κινηθεί η Μαρσέιγ για τον Σουηδό επιθετικό του Παναθηναϊκού, έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του Μίτσελ.

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι η αιτία της ψυχρότητας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Βενσάν Λαμπρούν και στον Μίτσελ... Ο πρόεδρος και ο προπονητής της Ολιμπίκ Μαρσέιγ δεν έχουν συχνή επικοινωνία αυτό το διάστημα και δεν το κρύβουν. Αυτό συνέβη λόγω των κινήσεων των Μασσαλών στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και κυρίως, στην προσθήκη για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Μίτσελ είχε απαιτήσει ενίσχυση στην επίθεση και λίγη ώρα πριν από τη λήξη της διορίας, έφτασε στη Μασσαλία ο Σκωτσέζος επιθετικός, Στίβεν Φλέτσερ από τη Σάντερλαντ. Σύμφωνα με την εφημερίδα L' Equipe, ο Ισπανός προπονητής δεν ενθουσιάστηκε με τον Φλέτσερ και είχε έναν διαπληκτισμό με τον Λαμπρούν, επειδή δεν εισακούστηκε για την απόκτηση του Μπεργκ.

Μόνο που η επιμονή του Λαμπρούν να μην στραφεί η Μαρσέιγ στον Μπεργκ είναι θετική για τους φίλους του Παναθηναϊκού, διότι ο Σουηδός διατηρήθηκε στο ρόστερ. Έστω και αν το ζητούμενο εφεξής είναι να αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό του και να τεθεί στη διάθεση του Στραματσόνι.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ