ΓΑΛΛΙΑ

Ένας ακόμη τελικός για Παρί Σεν-Ζερμέν

Ένας ακόμη τελικός για Παρί Σεν-Ζερμέν

Με γκολ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε με 1-0 στο Λοριάν και προκρίθηκε στον τελικό του Coupe de France για 14η φορά στην ιστορία της (video)

Το κυνήγι για το "4 στα 4" στις γαλλικές κούπες για την Παρί Σεν-Ζερμέν συνεχίζεται, καθώς νίκησε με 1-0 την Λοριάν στο "Μουστουάρ" και προκρίθηκε στον τελικό του Coupe de France για 14η φορά στην ιστορία της (έχει 9 τρόπαια).

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πέτυχε το γκολ της αναμέτρησης στο 75ο λεπτό, από ασίστ του Άνχελ ντι Μαρία, ενώ θυμίζουμε πως πέρσι η PSG είχε κατακτήσει πρωτάθλημα, κύπελλο (Coupe de France), λιγκ καπ (Coupe de la Ligue) και σούπερ καπ (Trophée des Champions), κάτι που θέλει να κάνει φέτος (έχασε το Champions League και τον μεγάλο στόχο του 5 στα 5).

ΛΟΡΙΑΝ: Λεκόμτ, Γκασαμά, Ζαργκό Τουρέ, Ροζ, Ραφαέλ Γκερέιρο, Μπελουγκού (78' Ζανό), Εν'Ντονγκ, Μεσλούμπ, Ζουφρ (91' Φιλιποτό), Μπαρτελμέ (65' Μουκαντζό), Ουάρις.

ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Οριέ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μαξουέλ, Σταμπουλί (68' Παστόρε), Ραμπιό, Ματουιντί, Ντι Μαρία, Καβάνι (87' Φαν ντερ Βιλ), Ιμπραχίμοβιτς.

Ένας ακόμη τελικός για Παρί Σεν-Ζερμέν
C.GAVELLE/PSG

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Τρίτη

Λοριάν - Παρί Σεν-Ζερμέν 0-1 (75' Ιμπραχίμοβιτς)

Τετάρτη

Σοσό - Μαρσέιγ (22:00)

*τελικός στις 21 Μαΐου

Λοριάν - Παρί Σεν-Ζερμέν 0-1

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ