ΓΑΛΛΙΑ

Ένας αγώνας μακριά από την έδρα της κι έπεται συνέχεια για Μπαστιά

Ένας αγώνας μακριά από την έδρα της κι έπεται συνέχεια για Μπαστιά

Έναν αγώνα μακριά από το γήπεδό της θα δώσει η Μπαστιά, μετά από την ανακοίνωση της πρώτης ποινής από αυτές που την περιμένουν για τα επεισόδια στον αγώνα με τη Λιόν που δεν ολοκληρώθηκε.

Η πειθαρχική επιτροπή της γαλλικής λίγκας ανακοίνωσε ότι η Μπαστιά θα δώσει τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της, με αντίπαλο τη Ρεν στις 29 Απριλίου για την 35η αγωνιστική της Ligue 1, μακριά από το "Αρμάν Σεζαρί".

Πρόκειται για την πρώτη τιμωρία των Κορσικανών, μετά από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι φίλαθλοί τους στον αγώνα με τη Λιόν στο Φουριανί και θα ακολουθήσουν κι άλλες, όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι της λίγκας.

Στις 4 Μαΐου θα εξεταστεί στο σύνολό του το κατηγορητήριο που βαραίνει την ουραγό της Ligue 1, ωστόσο η κατάσταση είναι τέτοια που η λίγκα αποφάσισε να την τιμωρήσει προληπτικά.

Οπαδοί της Μπαστιά είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου όταν οι παίκτες των "γκον" έκαναν ζέσταμα και τους προπηλάκισαν, με συνέπεια ο αγώνας να αρχίσει με καθυστέρηση 55 λεπτών, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν ήθελαν να αγωνιστούν αρχικά.

Στο ημίχρονο και κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων για τα αποδυτήρια, οπαδοί της Μπαστιά συνεπλάκησαν ξανά με παίκτες της Λιόν, με συνέπεια το παιχνίδι να διακοπεί οριστικά.

Η λίγκα διέταξε επίσης να κλείσει η κερκίδα των φιλοξενουμένων στο "Αρμάν Σεζαρί", χωρίς να διευκρινίζεται ο ακριβής χρόνος.

Ο σύλλογος είχε αναγκαστεί να κλείσει μέρος των εξεδρών του γηπέδου του ως τιμωρία για ρατσιστικές συμπεριφορές εναντίον του Μάριο Μπαλοτέλι στην ισοπαλία 1-1 με τη Νις τον Ιανουάριο.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ