ΓΑΛΛΙΑ

"Εμπόδιο" η ρήτρα του Πάρντο για Ναντ

Olympiakos' Felipe Pardo celebrates after scoring his team's goal during the Champions League Group F soccer match between Olympiakos and Dinamo Zagreb at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Wednesday, Nov. 4, 2015. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Olympiakos' Felipe Pardo celebrates after scoring his team's goal during the Champions League Group F soccer match between Olympiakos and Dinamo Zagreb at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Wednesday, Nov. 4, 2015. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Η Ναντ επιθυμεί να παρατείνει τη συνεργασία της με τον Φελίπε Πάρντο, αλλά η ρήτρα που έχει επιβάλλει ο Ολυμπιακός, δυσκολεύει την κατάσταση για τον γαλλικό σύλλογο.

Επιθυμία να διατηρήσουν τον Φελίπε Πάρντο στο ρόστερ της Ναντ έχουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κολομβιανός έχει δοθεί δανεικός στη Ναντ απ' τον περασμένο Ιανουάριο κι απ' ό,τι φαίνεται οι Γάλλοι θέλουν να τον κρατήσουν και την επόμενη σεζόν. Έως σήμερα, έχει αγωνιστεί εννιά φορές στη Ligue 1, έχοντας σημειώσει ένα τέρμα.

Βέβαια, το "αγκάθι" παραμένει η ρήτρα που έχουν θέσει οι "ερυθρόλευκοι" στον 26χρονο εξτρέμ. Για την ακρίβεια, εάν η Ναντ επιθυμεί να τον πάρει ως μεταγραφή, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 5 εκατ. ευρώ.

Χρήματα, τα οποία φαντάζουν απαγορευτικά για τον γαλλικό σύλλογο. Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα, για την ώρα, είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν στους Πειραιώτες περίπου 2 ή 3 εκατ. ευρώ.

Πάντως, όλα θα ξεκαθαρίσουν στα τέλη Ιουνίου όταν και θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Πάρντο και θα επιστρέψει στη χώρας μας, ώστε να ενσωματωθεί στους πρωταθλητές Ελλάδος.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ