ΓΑΛΛΙΑ

Ελεύθερος να παίξει στην εθνική Γαλλίας ο Μπενζεμά

Ελεύθερος να παίξει στην εθνική Γαλλίας ο Μπενζεμά

Η επιτροπή Εφέσεων του Δικαστηρίου των Βερσαλιών αποφάσισε να άρει, εν μέρει, τον έλεγχο που είχε επιβάλει στον Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση με τον Βαλμπουενά, και πλέον θα μπορεί να αγωνιστεί στην εθνική Γαλλίας.

Το πρωί της Παρασκευής (11/3) ο Καρίμ Μπενζεμά ενημερώθηκε από την επιτροπή Εφέσεων του Δικαστηρίου των Βερσαλιών πως ο έλεγχος που του είχε επιβληθεί, εξαιτίας της υπόθεσης Βαλμπουενά, δεν βρίσκεται σε ισχύ, εν μέρει, και πλέον θα μπορεί να αγωνιστεί ξανά με την εθνική Γαλλίας.

Η ποινή που είχε επιβληθεί στον επιθετικό της Ρεάλ ανέφερε πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στην εθνική Γαλλίας και, φυσικά, δεν του επιτρεπόταν να έρθει σε επαφή με τον Βαλμπουενά ή όποιον άλλο εμπλεκόμενο στην υπόθεση.

Η δικηγόρος του Μπενζεμά δήλωσε γι' αυτήν την απόφαση: "Μίλησε η κοινή λογική. Περάσαμε το πρώτο εμπόδιο και είμαστε χαρούμενοι. Δουλεύουμε για να αποδείξουμε την αθωότητα του πελάτη μου".

Η μερική άρση της ποινής επιτρέπει στον Μπενζεμά να έρθει σε επαφή με τον μέσο της Λιόν αλλά και είναι στη διάθεση του Ντιντιέ Ντεσάμπ για τα φιλικά που θα δώσει η εθνική Γαλλίας ενόψει του Euro 2016. Ακόμα και τώρα, όμως, δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν άλλο κατηγορούμενο.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ