ΓΑΛΛΙΑ

Εκτός εθνικής Γαλλίας ο Μπενζεμά

Εκτός εθνικής Γαλλίας ο Μπενζεμά

Ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρα, ανακοίνωσε ότι ο Καρίμ Μπενζεμά δεν θα κληθεί ξανά στην εθνική Γαλλίας μέχρι να εκπέσουν οι κατηγορίες για τη sex tape του Βαλμπουενά. Κίνδυνος για το Euro 2016.

Η υπόθεση του sex tape με πρωταγωνιστή τον Ματιέ Βαλμπουενά και κατηγορούμενο τον Καρίμ Μπενζεμά, αφήνει τον δεύτερο εκτός εθνικής Γαλλίας σύμφωνα με απόφαση της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

"Είναι αποκλειστικά μια απόφαση της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ο Μπενζεμά δεν καλείται ξανά. Το μοναδικό πράγμα που μπορώ είναι ότι ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει αποδεχθεί την απόφαση. Είναι σύμφωνος με την απόφαση και είμαι σίγουρος ότι είναι λυπημένος γι' αυτό το γεγονός.

Αυτή η τιμωρία μπορεί να πάει μέχρι το Μάρτη και τα πρώτα φιλικά ματς της Γαλλίας ή μέχρι τον Ιούνιο ανάλογα με την πρόοδο των δικαστικών ερευνών", υποστήριξε ο Νοέλ Λε Γκρα και συνέχισε:

"Ο δικηγόρος του Καρίμ είναι ενήμερος. Εάν ο δικαστής αποφασίσει ότι ο φάκελος είναι κενός ή ότι ο Βαλμπουενά κι αυτός (Μπενζεμά) μπορούν να είναι ξανά συμπαίκτες, μπορούν να ξανασυναντηθούν.

Ο Καρίμ είναι ειλικρινής στη φιλία του, είναι ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου. Εκτιμώ αυτό το παιδί. Ο Βαλμπουενά κι ο Μπενζεμά είναι δύο ποδοσφαιριστές γνωστοί που πρέπει να αποτελούν παράδειγμα".

Αργότερα, ο ίδιος ο Μπενζεμά στο twitter έγραψε πως σέβεται απόλυτα την απόφαση της γαλλικής ομοσπονδίας...

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ