ΓΑΛΛΙΑ

Έξαλλος ο πρόεδρος της Μαρσέιγ με την Λυών

Έξαλλος ο πρόεδρος της Μαρσέιγ με την Λυών
Μαρσέιγ

Ευθεία επίθεση κατά της Λυών εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, κάνοντας λόγο για διαιτητικά λάθη που κόστισαν στην ομάδα του 35 εκ. ευρώ (VIDEO)!

Λυών και Μαρσέιγ έμειναν στο 1-1 την Κυριακή το βράδυ με τους γηπεδούχους, ωστόσο, να έχουν παράπονα από τον διαιτητή του αγώνα για το πέναλτι που κέρδισε η Λυών και την αποβολή που είδε παίκτης της ομάδας τους.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στο canal+ ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Βινσέντ Λαμπρούν, άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας, αλλά από την άλλη αποθέωση Μίτσελ και παίκτες.

"Υπάρχουν ομάδες που παίζουν με παίκτη παραπάνω και σε άλλες που συμβαίνει το αντίθετο. Η Λυών βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία, κι εμείς στη δεύτερη. Εμείς όμως έχουμε μαχητές! Θέλω να πω μπράβο στον προπονητή μας και τους παίκτες που πήραν το βαθμό", είπε αρχικά ο Λαμπρούν και συνέχισε:

"Στα τελευταία τρία παιχνίδια μας με την Λυών μας έχουν δώσει κατά ένα "φανταστικό" πέναλτι, ενώ στο περσινό ματς μας ακύρωσαν ένα τέρμα αξίας 35 εκ. ευρώ. Αρχίζει και καταντά αστείο όλο αυτό".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ