ΓΑΛΛΙΑ

Έκπληξη με Ελ Σααραουί η Μονακό!

Έκπληξη με Ελ Σααραουί η Μονακό!

Ο Στεφάν Ελ Σααραουί λέει ξαφνικά "αντίο" στη Μίλαν καθώς η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους "ροσονέρι" και τον κάνει δικό της για τα επόμενα τρία χρόνια!

Η 11η Ιουλίου 2015 είναι ουσιαστικά η τελευταία ημέρα του Στεφάν Ελ Σααραουί στη Μίλαν. Όπως αποκαλύπτει η "Gazzetta dello Sport", ο Ιταλός φορ της Μίλαν άφησε το μεσημέρι του Σαββάτου το Μιλανέλο και την Κυριακή αναμένεται στο Μοντεκάρλο, για να περάσει τη Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Μονακό και κατόπιν να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μονεγάσκους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της έγκυρης ιταλικής εφημερίδας, ο Ελ Σααραουί ήταν ο μεγάλος στόχος του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τη Μονακό και η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου φρόντισε να τον ικανοποιήσει απόλυτα, κάνοντας μία πρόταση που ήταν πολύ δύσκολο να αρνηθεί τόσο ο παίκτης όσο και η Μίλαν.

Στα ταμεία των "ροσονέρι" θα μπει το ποσό των 16.000.000 ευρώ (γεγονός που τη διευκολύνει να κινηθεί για τον Ρομανιόλι της Ρόμα που είναι εισήγηση του Μιχάιλοβιτς) ενώ ο "Φαραόνε" θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 3.000.000 ευρώ.

Έκπληξη με Ελ Σααραουί η Μονακό!
LAPRESSE

Ο 22χρονος άσος αγωνίστηκε τις τέσσερις τελευταίες σεζόν στη Μίλαν και σε σύνολο 82 αγώνων στη Serie A σημείωσε 21 γκολ. Ο Μιχάιλοβιτς είχε αποκαλύψει πρόσφατα πως θα τον χρησιμοποιούσε στο χώρο του κέντρου ως εσωτερικό μέσο ενώ με τη διαφαινόμενη φυγή του αναμένεται να έχουν περισσότερες ευκαιρίες οι Μπερτολάτσι και Χοσέ Μάουρι.

Σημειώνεται πως την Παρασκευή η Μονακό πούλησε Καράσκο σε Ατλέτικο και Εν'Ντινγκά, ενώ πήρε τρεις παίκτες: τους Ανταμά Τραορέ, Ιβάν Καβαλέιρο και Έλντερ Κόστα!

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ