ΓΑΛΛΙΑ

Οριστική διακοπή στο Μπαστιά - Λιόν!

Οριστική διακοπή στο Μπαστιά - Λιόν!

Περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξη του Μπαστιά-Λιόν, οι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές των "λιονέ". Διακόπηκε οριστικά η αναμέτρηση στο ημίχρονο, ύστερα από νέο κύκλο επεισοδίων! (VIDEOS)

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ της Μπαστιά και της Λιόν για το γαλλικό πρωτάθλημα. Ένας οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να χτυπήσει τον Μέμφις Ντεπάι, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ακόμα περισσότεροι, με αποτέλεσμα να προκληθεί γενική σύρραξη.

Μάλιστα, ένας απ' τους χούλιγκαν των Κορσικανών έριξε γροθιά στο πρόσωπο του δεύτερου τερματοφύλακα της Λιόν, Ματιέ Γκορζελέν. Οι ποδοσφαιριστές της Λιόν επέστρεψαν στα αποδυτήρια, με τους οπαδούς να τους ακολουθούν ακόμα και μέσα στη φυσούνα.

Δείτε τα VIDEOS:

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με σημαντική καθυστέρηση, όμως στο ημίχρονο υπήρξε νέο συμβάν, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον πρώτο τερματοφύλακα της Λιόν, Άντονι Λόπες και έναν οπαδό της Μπαστιά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο εν λόγω κύριος είναι ο Γενικός Διευθντής της Μπαστιά και ζήτησε απ' τον Λόπες να μην προκαλεί τους οπαδούς της ομάδας. Γι' αυτό το λόγο υπήρξε αντίδραση απ' την πλευρά του Πορτογάλου γκολκίπερ, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του. Ευτυχώς, χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Γι' αυτό το λόγο, ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα, παρά τις ενστάσεις της Αστυνομίας της Κορσικής, η οποία φοβόταν ακραίες αντιδράσεις απ' την πλευρά των οπαδών της Μπαστιά. Η αποστολή της Λιόν προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πούλμαν για να αποχωρήσει απ' το γήπεδο, όμως εν τέλει επέστρεψε στα αποδυτήρια για λόγους ασφαλείας.

Θυμίζουμε πως μεσοβδόμαδα, υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια στην αναμέτρηση των "λιονέ" με την Μπεσίκτας για την προημιτελική φάση του Europa League, ενώ ένταση υπήρξε και στον αγώνα της Ναντ με την Μπορντό, ύστερα από ρίψεις καπνογόνων και κροτίδων στον αγωνιστικό χώρο.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ