ΓΑΛΛΙΑ

Εγκώμια Καρεμπέ για Μίτσελ

Εγκώμια Καρεμπέ για Μίτσελ
INTIME SPORTS

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στην "Parisien" και εκφράστηκε με πολύ καλά λόγια για τον Μίτσελ και την θητεία του στον Ολυμπιακό, ως απάντηση σε όσα του καταλόγισαν οι Μπονγκ και Γιαταμπαρέ.

Η συμφωνία του Μίτσελ Γκονθάλεθ με τη Μαρσέιγ δεν πέρασε στα... ψιλά, καθώς υπήρξε ένα γαϊτανάκι απόψεων σχετικά με την προπονητική του αξία και την προσωπικότητά του. Άλλοι εκφράστηκαν με άσχημα λόγια για τον 52χρονο Ισπανό και άλλοι είπαν τα ακριβώς αντίθετα. Όπως και να 'χει, οι απόψεις διίστανται για τον άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού, ο οποίος για δυο χρόνια θα βρίσκεται στον πάγκο των Μασσαλών.

Οι Γκαετάν Μπονγκ και Σαμπού Γιαταμπαρέ επιτέθηκαν στον Μίτσελ, ενώ τα αντίθετα είπαν οι Φρανσουά Μοδέστο και Ρομπέρτο. Στο ίδιο μήκος κύματος με τους δυο τελευταίους βρίσκεται και ο Κριστιάν Καρεμπέ, αν και πολλοί θεωρούν ότι οι σχέσεις του μαζί του δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές το τελευταίο διάστημα και εν πολλοίς αυτό συνετέλεσε στο "διαζύγιο" με τους Πειραιώτες.

Μιλώντας στην "Parisien", ο Καρεμπέ εγκωμίασε τον προπονητή της Μαρσέιγ τόσο για την πορεία του στο λιμάνι του Πειραιά όσο και το ποιόν του. Άλλωστε, η άποψή του έχει βαρύνουσα σημασία, μιας και τον έζησε από κοντά και συνεργάστηκε μαζί του. Δεν είναι κανένας τυχαίος ο Καρεμπέ για να μην λαμβάνονται υπόψιν τα όσα λέει.

"Είναι ένας προπονητής με επιθετική φιλοσοφία, τυπικός εκπρόσωπος του ισπανικού στυλ παιχνιδιού. Είναι πολύ απαιτητικός και πολύ επαγγελματίας. Στις ήττες παραμένει ψύχραιμος και κάποιες φορές τις αντιμετωπίζει με χαμόγελο.

Παρά τα όσα έγιναν, δεν μετανιώνουμε γι' αυτόν. Πήρε πολλούς τίτλους μαζί μας, συμμετείχε και στην περσινή σεζόν και ως σύλλογος ψάχνουμε την επιθετική φιλοσοφία που εκπροσωπεί. Ο Μίτσελ επέστρεψε σπίτι του με πολύ καλά στατιστικά, συμπεριλαμβανομένου και του Champions League.

Μπορεί να πάρει στις πλάτες του τη Μαρσέιγ και η ομάδα πρέπει να τον βοηθήσει να αναπτύξει την φιλοσοφία του. Έχει πολλή όρεξη όπως όλοι οι Ισπανοί και θέλει να τα καταφέρει σε ένα μεγάλο κλαμπ. Σύμφωνα με αυτόν, η Μαρσέιγ είναι τέτοιο", είπε ο Καρεμπέ για τον Μίτσελ.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ