ΓΑΛΛΙΑ

Διεκόπη για 15' το Λανς-Μπρεστ λόγω εισβολής οπαδών

Διεκόπη για 15' το Λανς-Μπρεστ λόγω εισβολής οπαδών

Η αναμέτρηση της Λανς με τη Μπρεστ διεκόπη για περίπου 15 λεπτά με τους φίλους των γηπεδούχων να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο βλέποντας την ομάδα τους να βρίσκεται κοντά σε μια ακόμα ήττα.

Η διαφαινόμενη τέταρτη ήττα της Λανς από τη Μπρεστ οδήγησε τους οπαδούς των γηπεδούχων σε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και σε διακοπή της αναμέτρησης για περίπου δεκαπέντε λεπτά.

Με το ματς στο 3-1 υπέρ των φιλοξενούμενων οι φίλοι της Λανς "μπούκαραν" στο γήπεδο και διέκοψαν την αναμέτρηση η οποία ξεκίνησε και πάλι μετά από δεκαπέντε λεπτά.

Οι φίλοι της Λανς δεν μπορούσαν να δεχτούν την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας τους που ξεκίνησε τη σεζόν με όνειρα ανόδου και δεν έχει ακόμα καταφέρει να πάρει ούτε ένα πόντο.

Ο Χρήστος Τασουλής που πήγε φέτος στη Λανς είδε από την εξέδρα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο καθώς ήταν εκτός αποστολής για το ματς με τη Μπρεστ.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε τελικά με την Μπρεστ να επικρατεί 4-2 της Λανς και τους γηπεδούχους να μένουν για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς βαθμό.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ