ΓΑΛΛΙΑ

Διαλύθηκε η Εβιάν

Διαλύθηκε η Εβιάν

Στις 23 Μαΐου του 2015 η Εβιάν έδινε το τελευταίο της ματς για τη Ligue 1. Μετά από 15 μήνες φθίνουσας πορείας η γαλλική ομάδα ουσιαστικά διαλύεται καθώς δεν θα λάβει μέρος σε καμία κατηγορία του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν.

Ούτε στις κατώτερες εθνικές κατηγορίες της Γαλλίας, ούτε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Η Εβιάν δεν θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν σε καμία κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, ενώ πριν 15 μήνες έδινε το τελευταίο της παιχνίδι για τη Ligue 1.

Αφού υποβιβάστηκε στη Ligue 2 τη σεζόν 2014/2015, την περυσινή ήρθε και δεύτερος υποβιβασμός στο Championnat National (μαζί με τις Κρετέιγ και Παρί FC). Τα πολλά οικονομικά προβλήματα, ωστόσο, έκαναν την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.

Η Διαχειριστική Επιτροπή της γαλλικής ομοσπονδίας υποβίβασε την Εβιάν στη CFA (τέταρτη τη τάξει κατηγορία), αλλά η προσωρινή διοίκηση αποφάσισε η ομάδα να μη συμμετέχει ούτε σε αυτό το πρωτάθλημα.

Τίτλοι τέλους, ουσιαστικά, για την πρώην ομάδα του Γάλλου επιθετικού - μεταξύ άλλων και του Παναθηναϊκού - Σίντνεϊ Γκοβού.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ