ΓΑΛΛΙΑ

Δεν παραιτείται ο Μίτσελ

Δεν παραιτείται ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση στη Μαρσέιγ, αλλά δεν δείχνει διάθεση να παραιτηθεί από τη θέση του. Ο λόγος πλέον περνάει στη διοίκηση των Μασσαλών.

Σε πολύ άσχημη θέση βρίσκεται ο Μίτσελ μετά τη νέα ήττα της Μαρσέιγ στο "Βελοντρόμ", αυτή την φορά από την εξαιρετική Ρεν με 5-2 και οι οπαδοί της ομάδας σήκωσαν μάλιστα πανό εναντίον του.

Πάντως, ο Ισπανός προπονητής δεν προτίθεται να παραιτηθεί από τη θέση του. Το θέμα είναι να δούμε τι θα αποφασίσει η διοίκηση της γαλλικής ομάδας, με την κατάσταση να έχει φτάσει στο απροχώρητο και το κλίμα να είναι πολύ βαρύ.

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει, απάντησε: "Οχι. Έχω την ευθύνη για τους παίκτες. Δοκιμάσαμε τα πάντα, ήταν όμως ένα πολύ περίεργο παιχνίδι, οι αντίπαλοι πέτυχαν τρία γκολ στις πρώτες τρεις τελικές".

Συνεχίζοντας, ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε: "Δεν είμαι σίγουρος ότι αν έφευγα θα άλλαζε η κατάσταση. Η δουλειά μου είναι να βρίσκω λύσεις. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν πολύ βαριά αλλά δεν ξέρω καλά γαλλικά για να τα καταλάβω όλα. Καταλαβαίνω την κριτική αλλά δεν φοβάμαι. Η θέση μας δεν αρμόζει στην ιστορία αυτού του συλλόγου".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ