ΓΑΛΛΙΑ

Αυτοπροτάθηκε στη Μαρσέιγ ο Ρανιέρι

Αυτοπροτάθηκε στη Μαρσέιγ ο Ρανιέρι
INTIME SPORTS

Το μέλλον του Μαρσέλο Μπιέλσα στην τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ κρίνεται επισφαλές, κι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Κλάουντιο Ρανιέρι, έδειξε πρόθυμος να τον αντικαταστήσει.

Άνεργος παραμένει μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, ο Κλάουντιο Ρανιέρι και καλοβλέπει αυτόν της Μαρσέιγ, σε περίπτωση που ο Μαρσέλο Μπιέλσα μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, αποτελέσει παρελθόν.

"Αγαπώ το γαλλικό πρωτάθλημα, είναι ποιοτικό κι είμαι ελεύθερος. Εάν επρόκειτο για ένα καλό πρότζεκτ, θα μπορούσα να δελεαστώ να επιστρέψω στη Ligue 1.

Ναι, έχω δει ότι μιλούν για εμένα στη Μασσαλία. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ, οπότε είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Αλλά, δεν υπάρχουν επαφές προς στιγμήν. Ειδικά, από τη στιγμή που ο Μπιέλσα κάνει καλή δουλειά, και νομίζω ότι θα παραμείνει", υποστήριξε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Κλάουντιο Ρανιέρι, στη Journal de Dimanche.

Ο 63χρονος Ιταλός προπονητής έχει καθίσει στο παρελθόν σε πάγκο γαλλικής ομάδας, και συγκεκριμένα της Μονακό τη διετία 2012-2014. Με τους Μονεγάσκους κατέκτησε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, Ligue 2, το 2013.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ