ΓΑΛΛΙΑ

Αυτές οι τέσσερις ομάδες μπορούν να αγοράσουν τον Εμ'Μπαπέ

Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Manchester City and Monaco at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday Feb. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Manchester City and Monaco at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday Feb. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο ατζέντης του Κιλιάν Εμ'Μπαπέ, Πασκάλ Μπουασό, υπέδειξε τις τέσσερις ομάδες που έχουν την οικονομική δυνατότητα να αντέξουν την απόκτηση του 18χρονου Γάλλου φορ. Δείτε ποιες είναι αυτές.

Η πρώτη κρούση στη Μονακό για την απόκτηση του 18χρονου Γάλλου επιθετικού, Κιλιάν Εμ'Μπαπέ, έγινε ήδη κι απορρίφθηκε σύμφωνα με το "Yahoo Sport". Μάλιστα το ύψος της προσφοράς ανήλθε στα 130.000.000 ευρώ.

Το μέλλον του Εμ'Μπαπέ ορίζει σε μεγάλο βαθμό ο ατζέντης του, Πασκάλ Μπουασό. Με δηλώσεις του στην "Equipe", ο Γάλλος μάνατζερ υπέδειξε τις τέσσερις ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν την οικονομική δυνατότητα να αντέξουν την απόκτηση του 18χρονου.

"Υπάρχουν μόνο τέσσερις ομάδες στον κόσμο που έχουν την οικονομική δυνατότητα να το αντέξουν. Η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ (Σίτι και Γιουνάιτεντ).

Το να φύγει αυτό το καλοκαίρι θα είναι το χειρότερο που μπορεί να του συμβεί. Τώρα "πετάει", δεν υπάρχει συνομήλικός του σε αυτό το επίπεδο. Αλλά, ακόμη κι αν δεν είναι τόσο καλός την επόμενη σεζόν, η Μονακό θα δεχθεί προσφορές γύρω στα 100.000.000 ευρώ", υποστήριξε ο Πασκάλ Μπουασό.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ