ΓΑΛΛΙΑ

Απών από την "πρώτη" της Λιλ ο σταρ Μπιέλσα!

Marcelo Bielsa, of Argentina, is presented as the new coach of the French League One soccer club Lille during a press conference at the Domaine de Luchin training center, in Camphin-en-Pevele, near Lille, Tuesday, May 23, 2017. (AP Photo/Michel Spingler)
Marcelo Bielsa, of Argentina, is presented as the new coach of the French League One soccer club Lille during a press conference at the Domaine de Luchin training center, in Camphin-en-Pevele, near Lille, Tuesday, May 23, 2017. (AP Photo/Michel Spingler) AP

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα θα ήταν το κεντρικό πρόσωπο της πρώτης συγκέντρωσης της Λιλ για τη νέα σεζόν, αλλά "έκλεψε" γι' ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις καθώς έλειπε από αυτή.

Το παρατσούκλι που του αποδόθηκε δεν είναι τυχαίο. "Loco" σημαίνει "τρελός" στην ισπανική γλώσσα και ο Αργεντινός νέος τεχνικός της Λιλ, Μαρσέλο Μπιέλσα, είναι ολίγον... τρελός.

Όλοι τον ανέμεναν τη Δευτέρα (19/6) στην πρώτη συγκέντρωση της Λιλ ενόψει της νέας σεζόν, αλλά ο ίδιος έλειπε! Όπως έγινε γνωστό επισήμως, επικαλέστηκε "προσωπικούς λόγους" για να δικαιολογήσει την απουσία του.

Σε περίπτωση που ξεπεράσει τα προσωπικά του αυτά προβλήματα θα είναι παρών την Τρίτη. Βέβαια, τα γαλλικά ΜΜΕ αποδίδουν την απουσία του σε μία εκ των γνώριμων ιδιοτροπιών του Αργεντινού. Το 1998 εγκατέλειψε αιφνιδίως την Εσπανιόλ για να αναλάβει ομοσπονδιακός τεχνικός στην εθνική Αργεντινής, ενώ πέρυσι έδωσε τα χέρια με τη Λάτσιο, αλλά διαφώνησε στην πολιτική των μεταγραφών κι αποχώρησε λίγες ημέρες μετά.

Photo credits: AP Photo/Michel Spingler

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ