ΓΑΛΛΙΑ

Απορρίφθηκε πρόταση 110.000.000 ευρώ για τον Εμ'Μπαπέ!

Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring his first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. Mbappe scored two goals as Monaco won 3-0. (AP Photo/David Vincent)
Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring his first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. Mbappe scored two goals as Monaco won 3-0. (AP Photo/David Vincent) AP

Ισπανικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Μονακό απέρριψε πρόταση 110.000.000 ευρώ για τον Κιλιάν Εμ'Μπαπέ! Ποιες ομάδες ενδιαφέρονται για τον 18χρονο και πόσο τον κοστολογούν οι Μονεγάσκοι.

Η φήμη του Κιλιάν Εμ'Μπαπέ της Μονακό εξαπλώνεται με τρομερή ταχύτητα τους τελευταίους μήνες, χάρη στην καθοριστική συνεισφορά του στην πρόκριση της ομάδας του Λεονάρντο Ζαρντίμ στα προημιτελικά του Champions League και φυσικά στην ξέφρενη πορεία της στη Ligue 1.

Τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον ορισμένων κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, με πρώτες και καλύτερες τις Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με την " AS", οι Μονεγάσκοι απέρριψαν ήδη πρόταση από ομάδα της Premier League, ύψους 110.000.000 ευρώ! Η ισπανική εφημερίδα συμπληρώνει ότι πεποίθηση της γαλλικής ομάδας είναι πως μια πώληση του 18χρονου στο άμεσο μέλλον μπορεί να της αποφέρει έως και 150.000.000 ευρώ, εξ ου και ο λόγος που απέρριψαν την προαναφερθείσα προσφορά.

Η πρωτοπόρος της Ligue 1 αναλογίζεται μέχρι και το ενδεχόμενο να τον διατηρήσει στις τάξεις της έως το Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία, στο οποίο η ενδεχόμενη συμμετοχή του Γάλλου μπορεί να εκτοξεύσει την αξία του σε πρωτοφανές ύψος.

Όσον αφορά στη Ρεάλ, οι Ισπανοί συμπληρώνουν ότι στο "Sandiago Bernabeu" έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν συγκρίσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θεωρώντας, μάλιστα, τον Εμ'Μπαπέ έναν έτοιμο ποδοσφαιριστή για το πλούσιο ρόστερ τους, παρά την ηλικία του.

Φέτος ο 18χρονος επιθετικός έχει πραγματοποιήσει συνολικά 32 εμφανίσεις, στις οποίες έχει πετύχει 19 γκολ και έχει μοιράσει 11 ασίστ, ενώ αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Μονακό.

AP Photo/David Vincent

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ