ΓΑΛΛΙΑ

Απέρριψε τις προτάσεις της γαλλικής ομοσπονδίας ο Γκαρντ

Aston Villa's manager Remi Garde waits the start of the English Premier League soccer match between Sunderland and Aston Villa at the Stadium of Light, Sunderland, England, Saturday, Jan. 2, 2016. (AP Photo/Scott Heppell)
Aston Villa's manager Remi Garde waits the start of the English Premier League soccer match between Sunderland and Aston Villa at the Stadium of Light, Sunderland, England, Saturday, Jan. 2, 2016. (AP Photo/Scott Heppell) AP

Ο Ρεμί Γκαρντ απέρριψε την θέση του προπονητή των ελπίδων της Γαλλίας αλλά και αυτή του τεχνικού διευθυντή όλων των εθνικών κλιμακίων. Τον θέλει η Νις, εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Έφτασε πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού ο Ρεμί Γκαρντ, ωστόσο η συμφωνία του με τους Πειραιώτες δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Έκτοτε οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, τη στιγμή που ο Γάλλος τεχνικός περιμένει πρόταση από σύλλογο της Premier League.

Για την ώρα πάντως αυτό που είναι σίγουρο αφορά την άρνηση του Ρεμί Γκαρντ στις προτάσεις της γαλλικής ομοσπονδίας. Ο 51χρονος τεχνικός απάντησε αρνητικά και για την θέση του προπονητή των ελπίδων της Γαλλίας αλλά και αυτή του τεχνικού διευθυντή όλων των εθνικών κλιμακίων.

Οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Νις, ως βασικός υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Λουσιάν Φαβρ εφόσον ο τελευταίος πάει στην Ντόρτμουντ ως αντί - Τούχελ.

Σύμφωνα με σενάρια από τη Γαλλία, όσο ο Γκαρντ παραμένει ελεύθερος και ο Ολυμπιακός δεν ανακοινώνει προπονητή, τότε δεν αποκλείεται να επανέλθει στο τραπέζι το ενδεχόμενο συνεργασίας τους αν και βασική επιθυμία του Γάλλου τεχνικού παραμένει να εργαστεί σε σύλλογο της Premier League.

(AP Photo/Scott Heppell)

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ