ΓΑΛΛΙΑ

Απέρριψε κινέζικη πρόταση για Φαλκάο η Μονακό

Απέρριψε κινέζικη πρόταση για Φαλκάο η Μονακό

Η Μονακό είχε το... σθένος να αρνηθεί τεράστια πρόταση για τον Ρανταμέλ Φαλκάο από την Κίνα, προφανώς αναλογιζόμενη τις πιθανότητές της για κατάκτηση του τίτλου. Παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κολομβιανού.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο θα μπορούσε να γίνει το επόμενο "αστέρι" που θα ενέδιδε στα κινέζικα εκατομμύρια, καθώς η Τιανζίν Κουανζιάν, η οποία πρόσφατα απέκτησε τον Αξέλ Βίτσελ, είχε κάνει πρόταση 50.000.000 ευρώ στη Μονακό, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής Equipe.

Εντούτοις, οι Μονεγάσκοι επέλεξαν να την απορρίψουν, παρότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα 30 του χρόνια, κάτι που συνεπάγεται ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει μελλοντική πρόταση, αναλόγου μεγέθους.

Βεβαίως, πρέπει να ληφθεί υπόψη και το γεγονός ότι η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται στη διεκδίκηση του τίτλου της Ligue 1 και η αποχώρηση ενός τόσο κομβικού στελέχους του ρόστερ της, θα μείωνε επικίνδυνα τις πιθανότητές της.

Πάντως, η γαλλική εφημερίδα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να καταφτάσει νέα πρόταση στα γραφεία της Μονακό. Υπενθυμίζουμε ότι προ ενός έτους, ο Κολομβιανός είχε απορρίψει κι άλλη πρόταση από την Κίνα, προσδοκώντας την επιστροφή του στις εντυπωσιακές εμφανίσεις επί ευρωπαϊκού εδάφους, κάτι το οποίο έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό.

Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στη Μονακό, έπειτα από δύο διαδοχικούς -και αποτυχημένους- δανεισμούς σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι. Μάλιστα, φέτος έχει σημειώσει 12 γκολ, σε 14 εμφανίσεις στο γαλλικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κορυφή η Μονακό με "4άρα" στη Μασσαλία
Έμερι: "Υψηλότερο το φετινό επίπεδο της Ligue 1"
Η "Γαλλική Επανάσταση" του Λεονάρντο Ζαρντίμ
Κινέζος αμυντικός πωλήθηκε για 20.000.000 ευρώ
Στη Shanghai SIPG και ο Καρβάλιο
Κίνα: Οι ομάδες της Super League, η αξία τους και οι σταρ
TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ