ΓΑΛΛΙΑ

Ανυπομονεί να παίξει στην Παρί ο Ντι Μαρία

Ανυπομονεί να παίξει στην Παρί ο Ντι Μαρία
Ντι Μαρία

Λεπτομέρειες απομένουν για τη μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον Αργεντινό να δηλώνει μάλιστα πως θέλει να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τους "4" του Champions League.

Τον πρώτο κύκλο εξετάσεων πέρασε ο Άνχελ Ντι Μαρία και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα ωρών να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Παρί για να κλείσει η μεταγραφή του Αργεντινού. Το κόστος της μετακίνησης αναμένεται να ξεπεράσει τα 60 εκ. ευρώ, χρήματα που μπορεί να φέρουν στο Μάντσεστερ τον Πέδρο της Μπαρτσελόνα.

Από την πλευρά του ο Αργεντινός άσος δεν κρατιέται και δηλώνει ανυπόμονος να αγωνιστεί με τη φανέλα της Παρί: " Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έρχομαι στην Παρί. Αυτό που ξέρω για την ομάδα είναι πως κατέκτησε όλους τους τίτλους στην Γαλλία πέρσι.

Είναι σημαντική ομάδα και θέλω να πάμε ακόμα παραπέρα φέτος στο Champions League. Θα προσπαθήσω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό", είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ντι Μαρία δεν μπόρεσε να "κουμπώσει" στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Λουίς Φαν Χάαλ κι έτσι η πώληση ήταν μονόδρομος και για τις δυο πλευρές.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ