ΓΑΛΛΙΑ

Αναβλήθηκε το Ντιζόν - Μαρσέιγ

Αναβλήθηκε το Ντιζόν - Μαρσέιγ

Η ατμοσφαιρική ρύπανση που πλήττει τη Γαλλία οδήγησε σε αναβολή την αναμέτρηση της Ντιζόν με τη Μαρσέιγ, λόγω πυκνής ομίχλης στο γήπεδο.

Το χειμερινό τοξικό νέφος που πλήττει τις ευρωπαϊκές χώρες τις τελευταίες ημέρες προκάλεσε αρκετά προβλήματα στη Γαλλία. Στο Παρίσι οι μεταφορές ήταν δωρεάν την Παρασκευή για να μειωθεί η ατμοσφαιρική ρύπανση και στη Ντιζόν δεν έγινε δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα της τοπικής ομάδας με τη Μαρσέιγ.

Οι υπεύθυνοι της διεξαγωγής του αγώνα εξέτασαν το "Γκαστόν Ζεράρ" πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 17η αγωνιστική της Ligue 1, που ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει την Παρασκευή στις 21:45 ώρα Ελλάδας.

Η ορατότητα ήταν περιορισμένη, με συνέπεια να αποφασιστεί η σέντρα να μετατεθεί για τις 15:30 (ώρα Ελλάδας) του Σαββάτου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέα -αντίστοιχης φύσης- προβλήματα με τα βραδινά παιχνίδια του Σαββάτου και της Κυριακής.

Το βράδυ της Πέμπτης αναβλήθηκε για τον ίδιο λόγο η αναμέτρηση του Europa League μεταξύ της Σασουόλο και της Γκενκ στη Βόρεια Ιταλία.





TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ