ΓΑΛΛΙΑ

Ανακοίνωσε Γκαρσιά η Μαρσέιγ

Ανακοίνωσε Γκαρσιά η Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τον Ρουντί Γκαρσιά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου, με τον Γάλλο προπονητή να υπογράφει συμβόλαιο 2,5 ετών.

Ο Ρουντί Γκαρσιά είναι με κάθε επισημότητα ο νέος τεχνικός της Μαρσέιγ. Οι διοικούντες τη γαλλική ομάδα ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον 52χρονο τεχνικό, ο οποίος έλυσε και τυπικά το συμβόλαιό του με τη Ρόμα, καθώς ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρχε διαφωνία στα χρήματα της αποζημίωσης.

Ο Γκαρσιά θα αποτελέσει τον αντικαταστάτης του Φρανκ Πασί, ο οποίος είχε διαδεχθεί τον Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει τους Μασσάλους να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, αφού ύστερα από 9 αγωνιστικές βρίσκονται στη 12η θέση της βαθμολογίας.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Γάλλος προπονητής θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών με τη Μαρσέιγ και θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο προσεχές ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν (23/10, 22:00) για τη 10η αγωνιστική της Ligue 1.

Ο Γκαρσιά επιστρέφει στην πατρίδα του, ύστερα από 3 χρόνια, καθώς απ' το 2008 έως το 2013 ήταν τεχνικός της Λιλ, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2010-11.

H ανακοίνωση της Μαρσέιγ:

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ