ΓΑΛΛΙΑ

Αμαβί: "Πήγαινε γυρεύοντας ο Νεϊμάρ"

PSG's Neymar lays on the pitch after being fouled during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar lays on the pitch after being fouled during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Νεϊμάρ "ψαχνόταν" για τραυματισμό στην κυριακάτικη αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μαρσέιγ, σύμφωνα με τον αριστερό μπακ της ομάδας της Μασσαλίας, Ζορντάν Αμαβί.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Μαρσέιγ Ζορντάν Αμαβί δήλωσε πως ο Νεϊμάρ πήγαινε γυρεύοντας, μετά από τον τραυματισμό του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν στον αστράγαλο, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι των δύο ομάδων.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής αποχώρησε με δάκρυα από τον αγωνιστικό χώρο στο κυριακάτικο παιχνίδι της Ligue 1, με την ομάδα του Παρισιού να επικρατεί τελικώς με 3-0.

Ο Νεϊμάρ δέχτηκε 8 φάουλ σε διάστημα 10 λεπτών, με τον 26χρονο να είναι ήδη στην κορυφή της λίστας με τους παίκτες που έχουν δεχτεί τα πιο πολλά αντικανονικά μαρκαρίσματα.

Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάποιος θα ήθελε να τραυματίσει σκόπιμα τον Βραζιλιάνο σταρ, ο Αμαβί ισχυρίστηκε ότι ο Νεϊμάρ συχνά ψάχνεται για μπελάδες.

"Μαρκάραμε φυσιολογικά το Νεϊμάρ. Ο ίδιος πήγαινε γυρεύοντας. Σας λέω αυτό που εγώ είδα στον αγωνιστικό χώρο. Μας περίμενε να τον μαρκάρουμε και την τελευταία στιγμή έδινε προκλητικά πάσα", δήλωσε στο "RMC".

"Τι ακριβώς περίμενε; Προσωπικά, θεωρώ ότι το άξιζε. Ό,τι έσπειρε, θερίζει. Όλοι ξέρουν ότι είναι ταλαντούχος παίκτης, αλλά δεν έπρεπε να προκαλεί έτσι", συμπλήρωσε ο αμυντικός της Μαρσέιγ.

Photo credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ