ΓΑΛΛΙΑ

Αισθησιακό σαν γυναίκα το Velodrome για τον Ντεπαρντιέ

Actor Gerard Depardieu waves to photographers during the premiere of the movie "Tour de France", in Paris, Monday, Nov. 14, 2016. (AP Photo/Thibault Camus)
Actor Gerard Depardieu waves to photographers during the premiere of the movie "Tour de France", in Paris, Monday, Nov. 14, 2016. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα και την όψη του, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ χαρακτήρισε αισθησιακό σαν μια γυναίκα το θρυλικό Velodrome, έδρα της Ολιμπίκ Μαρσέιγ.

Το βράδυ της Κυριακής (18/2) ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ βρέθηκε στις κερκίδες του Velodrome, καθώς ήταν προγραμματισμένο να δώσει τη σέντρα της αναμέτρησης Μαρσέιγ - Μπορντό.

Τελικά το τελετουργικό δεν πραγματοποιήθηκε, αλλά ο 69χρονος ηθοποιός έδωσε κανονικά το παρών στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Και σίγουρα θα το ξανακάνει, αν κρίνει κανείς από τα όσα δήλωσε στο περιθώριο της αναμέτρησης.

"Όλοι ξέρουν ότι υποστηρίζω την Ολιμπίκ Μαρσέιγ. Μου αρέσει να έρχομαι στο Velodrome. Το κοινό εδώ είναι κάτι περισσότερο από υποστηρικτές της ομάδας! Και το στάδιο είναι εξαιρετικό, αισθησιακό. Μοιάζει με γυναίκα!" τόνισε ο Ντεπαρντιέ, που πάντα βρίσκει έναν τρόπο να δικαιώσει τη φήμη που τον συνοδεύει όσον αφορά τις "πιπεράτες" ατάκες του.

Photo credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ