ΓΑΛΛΙΑ

Αήττητα τα δίδυμα του Μονακό

Αήττητα τα δίδυμα του Μονακό

Τα δίδυμα του πρίγκηπα Αλβέρτου είναι 8 εβδομάδων και ακόμη δεν έχουν... δει την Μονακό να χάνει. Τα μαγικά του Ζαρντίμ ή τα γούρικα μωρά;

Λίγες μέρες πριν γράφαμε για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ που τρελαίνει κόσμο στην Μονακό και ακολούθησε άλλη μία νίκη, αυτή επί της Λιλ μέσα στο "Μετροπόλ".

Συνεχίζουμε να μετράμε λοιπόν και πλέον η Μονακό έχει 12 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας δεχτεί μόνο ένα γκολ σε αυτά τα 12 παιχνίδια και μάλιστα στην παράταση.

Τα "μαγικά" τα Λεονάρντο Ζαρντίμ έχουν κάνει όλη την δουλειά ή μήπως έχουν φέρει γούρι και τα δίδυμα;

Στις 10 Δεκεμβρίου ήρθαν στο κόσμο τα δίδυμα του πρίγκηπα Αλβέρτου, με την Γκαμπριέλα και τον Ζακ ακόμη να έχουν ζήσει ούτε μία ήττα!

Το σερί τους μετράει 8 νίκες και μία ισοπαλία. Η μία από τις νίκες είναι στην παράταση με την Λιόν, εκεί ήρθε και το γκολ που δέχτηκε η Μονακό από τον Λακαζέτ, έτσι ακόμη με τα δίδυμα σε 90άλεπτο η ομάδα γκολ δεν έχει δεχτεί!

"Δεν έχω κάνει κάτι σπουδαίο", δήλωσε ο Ζαρντίμ και συνέχισε: "Έχουμε βρει μια ισορροπία και αυτό το σερί απλά έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθησή μας. Στόχος απλά να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ