ΓΑΛΛΙΑ

Αγοράζει ξενοδοχείο ο Ιμπραχίμοβιτς

Αγοράζει ξενοδοχείο ο Ιμπραχίμοβιτς
Le Bristol

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ζει ένα δράμα. Δεν βρίσκει κατάλληλο διαμέρισμα στο Παρίσι για να ζήσει κι έτσι μάλλον θα αγοράσει το ξενοδοχείο που μένει προσωρινά.

Η ζωή είναι άδικη. Όλο προβλήματα και σκοτούρες. Ειδικά όταν αποφασίσεις να ζήσεις σε μία άλλη χώρα και κατά συνέπεια σε ένα άλλο διαμέρισμα.

Λίγο να βρεις τον κατάλληλο χώρο, λίγο η μετακόμιση, λίγο να γνωρίσεις τους νέους γείτονες, λίγο να μάθεις την περιοχή, ε θα σου πάρει αρκετό χρόνο.

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο Σουηδός άσος της Παρί Σαν Ζερμέν είναι "αναγκασμένος" να ζει τους τελευταίους μήνες σε σουίτα υπερπολυτελέστατου ξενοδοχείου του 19ου αιώνα, το οποίο κοστίζει μόλις 3.000 ευρώ τη μέρα!

Τα βάσανα του 31χρονου επιθετικού όμως δεν τελειώνουν εκεί. Σύμφωνα με την Bild ψάχνει εδώ και καιρό για ένα διαμέρισμα που θα στεγάσει τον ίδιο και την οικογένεια του, όμως δεν έχει βρεθεί τίποτα που να τον ικανοποιεί.

Από το να μπλέκει λοιπόν με ενοίκια, κοινόχρηστα, χαλασμένα ασανσέρ και όλα τα σχετικά, σκέφτεται να αγοράσει ολόκληρο το ξενοδοχείο 188 δωματίων:

"Ψάχνουμε για διαμέρισμα, αλλά δεν βρίσκουμε κάτι. Αν δεν τα καταφέρουμε, μάλλον, θα αγοράσουμε το ξενοδοχείο", είπε στην Equipe σύμφωνα με τους Γερμανούς.

Καλό κουράγιο Ζλάταν να ευχηθούμε. Γρήγορα ο εφιάλτης να τελειώσει.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ