ΓΑΛΛΙΑ

40.000.000 ευρώ τον χρόνο έδινε η Παρί για Νεϊμάρ!

40.000.000 ευρώ τον χρόνο έδινε η Παρί για Νεϊμάρ!

Ο Νεϊμάρ αρνήθηκε πρόταση 40.000.000 ευρώ (!) τον χρόνο από την Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με όσα είπε ο Βάγκνερ Ριμπέιρο. Διαβάστε το story.

Μπορεί ο Χάρι Κλυν να έλεγε πως "το χρήμα πολλοί εμίσησαν, το πολύ χρήμα κανείς...", παραφράζοντας την γνωστή ρήση για τα λεφτά και την δόξα, εντούτοις στην περίπτωση του Νεϊμάρ υπήρξε η εξαίρεση, έστω και αν φαντάζει υπερβολικό για έναν παίκτη που έτσι και αλλιώς αμείβεται πλουσιοπάροχα για να παρέχει τις υπηρεσίες του στην Μπαρτσελόνα δίπλα σε Μέσι, Σουάρες και λοιπούς αστέρες των Καταλανών του Λουίς Ενρίκε.

Παρ' όλα αυτά, αν αποφάσιζε μονάχα με βάση την τσέπη του, παραμερίζοντας την ποδοσφαιρική του εξέλιξη και το ότι θα έπεφτε σε αγωνιστικό επίπεδο, θα έφευγε από την Βαρκελώνη με κατεύθυνση το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν. Τα χρήματα που ήταν διατεθειμένοι να του προσφέρουν οι Άραβες ιδιοκτήτες της, ήταν αμύθητα, εντούτοις δεν τον συγκίνησαν ιδιαίτερα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ένας από τους συμβουλάτορές του, ο Βάγκνερ Ριμπέιρο.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως η Παρί έδινε στον Βραζιλιάνο 40.000.000 ευρώ (!) ετησίως και θα πλήρωνε και το buy out του παίκτη, το οποίο θα έφτανε τα 190.000.000 ευρώ. Ναι, τέτοιο ποσό θα έβαζε στα ταμεία του ο Νεϊμάρ, αν έπαιρνε την απόφαση να φύγει από την Μπαρτσελόνα για την πρωταθλήτρια Γαλλίας. Ο ίδιος όμως δεν το κουνάει ρούπι από το "Καμπ Νόου", τουλάχιστον ως το 2021.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ