ΕΥΡΩΠΗ

Υπέγραψε στη Μακάμπι Χάιφα ο Τσέζαρεκ

Υπέγραψε στη Μακάμπι Χάιφα ο Τσέζαρεκ

Η Μακάμπι Χάιφα είναι ο επόμενος προορισμός του Ντάνιελ Τσέζαρεκ μετά από 7,5 χρόνια παρουσίας σε ελληνικές ομάδες.

Η Μακάμπι Χάιφα αποτελεί τον νέο σταθμό του Ντάνιελ Τσέζαρεκ που το πρωί της Πέμπτηςί έλυσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Άρης αφού υπεγράφησαν τα χαρτιά του συμβιβασμού απόσυρσης της προσφυγής του.


Ο 29χρονος Κροάτης επιθετικός του Άρη υπέγραψε με την ομάδα του Ισραήλ συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με συνολικές απολαβές 300.000 ευρώ και έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Ο Τσέζαρεκ στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Μακάμπι Χάιφα τόνισε πως: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Μακάμπι και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όσα έχει στοχεύσει".


Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταγραφή του Κροάτη επιθετικού έγινε αφού άλλαξε μάνατζερ πηγαίνοντας από τον Βασίλη Παναγιωτάκη στους Παύλο Τοπίδη, μάνατζερ του Μιχάλη Σηφάκη, και Κώστα Γεωργοπάλη.


Την ίδια ώρα στην Θεσσαλονίκη για αύριο έχει προγραμματιστεί το νέο ραντεβού μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και του Σέρχιο Κόκε με αντικείμενο το θέμα της επιστροφής του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.


Μία συνάντηση που ουσιαστικά θα αποτελέσει συνέχεια αυτή της περασμένης Δευτέρας (16/01) όπου όμως δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή με «αγκάθι» το θέμα των επιταγών που είχε δώσει στην ΠΑΕ Άρης στα μέσα του περασμένου Απρίλη.


Σκοπός της κίνησης αυτής του Ισπανού ήταν η λύση του συμβολαίου του ώστε να πετύχαινε την αποδέσμευσή του και ταυτόχρονα την μεταγραφή του στην Ντινάμο Χιούστον των ΗΠΑ και το πρωτάθλημα MLS.


Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας εξάλλου η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είχε προχωρήσει στο σφράγισμα δύο εκ των επιταγών που είχε στα χέρια της με μία ακόμη να λήγει την Τρίτη.


Ο Κόκε ωστόσο δείχνει να είναι πλέον πιο διαλλακτικός με σημαντικό ρόλο σε αυτό το γεγονός ότι είναι χωρίς ομάδα μετά την λύση του συμβολαίου του με την Ράγιο Βαγιεκάνο και ενώ αύριο θα απομένουνε τέσσερις μέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.


Τέλος στο αγωνιστικό κομμάτι στην αυριανή προπόνηση, της Παρασκευής, ο Μανουέλ Μασάδο είναι πολύ πιθανό να ανοίξει τα χαρτιά του για το πώς προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Λεβαδειακό.


Σε μία μέρα όπου θα ξέρει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Σάκη Πρίττα ενώ σίγουρα εκτός πλάνων του θα βρίσκονται οι τραυματίες Γιάννης Γιαννιώτας και Κάρλος Τόχα.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ