ΕΥΡΩΠΗ

Την... πάτησε στην Ισπανία η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Την... πάτησε στην Ισπανία η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ταξίδεψε στο Αλικάντε για να πραγματοποιήσει μέρος της προετοιμασίας της πριν την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο ρωσικό πρωτάθλημα, αλλά... την πάτησε. Το χιόνι κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα.

Ως είθισται, αυτή την περίοδο οι ομάδες της Ρωσίας πραγματοποιούν μίνι προετοιμασία για να διατηρηθούν σε αγωνιστική φόρμα. Η αγωνιστική περίοδος έχει διακοπεί λόγω του χειμώνα, με τις ομάδες του ρωσικού πρωταθλήματος να ταξιδεύουν στα νότια της Ευρώπης για να προπονηθούν.

Μόνο που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας την... πάτησε. Άσχημα. Η αποστολή της ρωσικής ομάδας ταξίδεψε στο Αλικάντε για να πραγματοποιήσει μέρος της χειμερινής της προετοιμασίας, αλλά είδε τα πάντα καλυμμένα από χιόνι. Οι παίκτες της ήταν αδύνατο να προπονηθούν στα γήπεδα που βρίσκονται στην περιοχή, με τον προπονητή της να περιορίζει το πρόγραμμα εντός του γυμναστηρίου.

Το μείζον βέβαια είναι πως δύσκολα θα αλλάξει κάτι σύντομα (σε ό,τι αφορά τις καιρικές συνθήκες) στο Αλικάντε, κάτι που προβληματίζει τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους για να προπονηθούν οι παίκτες.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ