ΕΥΡΩΠΗ

Τα γκολ στο Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη

Τα γκολ στο Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη

Δείτε τα πέντε γκολ που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση της Ρέαλ Μαδρίτης με την Σεβίλλη (3-2) για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. (VIDEOS)

H Ρέαλ άνοιξε το σκορ με ένα εκπληκτικό τέρμα του Ασένσιο στο 21ο λεπτό, η Ρεάλ άνοιξε το σκορ. Το σουτ του 20χρονου μεσοεπιθετικού με το αριστερό εκτός περιοχής κατέληξε στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Ρίκο, που απλά παρακολούθησε την πορεία της μπάλας μέχρι τα δίχτυα. Με τον Φράνκο Βάσκες να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την Σεβίλλη σε επίσημο ματς, οι Ανδαλουσιάνοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 41ο λεπτό. Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη η Σεβίλλη ήταν καλύτερη και ο Χόρχε Σαμπαόλι στο πρώτο του παιχνίδι ως τεχνικός επί ευρωπαϊκού εδάφους ήταν έτοιμος να σηκώσει τρόπαιο, καθώς με πέναλτι - γκολ του Κονοπλιάνκα στο 72' οι Ανδαλουσιάνοι προηγούνταν στο σκορ με 2-1 και το ρολόι να σημαδεύει το 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Πριν όμως συμπληρωθεί ο έξτρα χρόνος, ήρθε ο Σέρχιο Ράμος να λυτρώσει τους "μερένχες" ισοφαρίζοντας το ματς (2-2) με εξ επαφής κεφαλιά μετά από σέντρα του Βάθκεθ από δεξιά.

Η Ρεάλ έφτασε τελικά στην επικράτηση με μια ακόμη γκολάρα από τον Καρβαχάλ. Ο Ισπανός μπακ στο 119 έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου μπήκε στην περιοχή και με σουτ με το εξωτερικό έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία για το τελικό 3-2.









TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ