ΕΥΡΩΠΗ

Τα φαβορί παίζουν με ενισχυμένες αποδόσεις στον Stoiximan!

Τα φαβορί παίζουν με ενισχυμένες αποδόσεις στον Stoiximan!

Η αγωνία κορυφώνεται σε Champions League και Europa League αυτό το τριήμερο! Αν πιστεύεις ότι θα επικρατήσουν τα φαβορί, παίξε στο Stoiximan και στην αγορά με τις ενισχυμένες αποδόσεις!

Ο Stoiximan είχε ενισχυμένες αποδόσεις(Enhanced Odds)σε όλες τις 3αδες & 4αδα νικητών με τα φαβορί στους προηγούμενους αγώνες του Champions League, με όφελος για όποιον επέλεξε τη συγκεκριμένη αγορά,μεγαλύτερο του 20%! Μπορείτε να θυμηθείτε εδώ ενδεικτικά τα κέρδη του χρήστης ge*******ar που επέλεξε αυτή την αγορά και δικαιώθηκε απόλυτα!

Ενόψει των επόμενων αγώνων, τόσο σε Champions League όσο και Europa League, ο Stoiximan συνεχίζει να προσφέρει Enhanced Odds (Ενισχυμένες αποδόσεις) σε όσους πιστεύουν ότι τα φαβορί θα επικρατήσουν!

Πηγαίνοντας στη σχετική σελίδα στο χαμηλότερο μέρος του μενού (Ποδόσφαιρο-> Διεθνή-> Διεθνή Συλλόγων-> Ενισχυμένες αποδόσεις) μπορείς να επιλέξετε το παρολί της αρεσκείας σου, παίρνοντας αποδόσεις έως και 20% μεγαλύτερες του κανονικού!

Πιστεύεις λοιπόν στα φαβορί για τις μάχες αυτών των αγώνων σε Champions League και Europa League; Παίξε τώρα στην αγορά με τις ενισχυμένες αποδόσεις του Stoiximan!

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ