ΕΥΡΩΠΗ

Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων

Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων
Οι διαιτητές για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΣ

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα. Δείτε ποιοι θα σφυρίξουν.

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα ρίχνονται στη μάχη για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League την ερχόμενη Πέμπτη (28/7), ενώ νωρίτερα είναι η σειρά του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια των πέντε ελληνικών ομάδων. Ας τους δούμε.

Champions League

Άγιαξ - ΠΑΟΚ (21:45, 26/7): Javier Estrada (Ισπανία)

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό προφίλ του Ισπανού.

Χάποελ Μπερ Σεχά - Ολυμπιακός (21:45, 27/7): Manuel De Sousa (Πορτογαλία)

Αρκετά έμπειρος διαιτητής με πολλά παιχνίδι κυρίως στο Europa League και λίγα στο Champions League. Το 2014 σφύριξε την αναμέτρηση του Αστέρας με την Μπεσίκτας (2-2) με τους Τούρκους να μένουν με δέκα παίκτες.

Europa League

Παναθηναϊκός - ΑΪΚ (21:00): Bastian Dankert (Γερμανία)

Ο Γερμανός διαιτητής έγινε διεθνής το 2014 και έχει σχετικά καλή εμπειρία, αφού μετρά 10 παιχνίδια σε διάφορες διοργανώσεις σε συλλογικό επίπεδο ( στα τέσσερα από αυτά ήταν 4ος ). Έχει σφυρίξει δυο φορές την Κ17 και μία την Κ19 της Ελλάδας με την τελευταία να μετρά δυο νίκες και την πρώτη δυο ήττες.

Γενικότερα είναι καρτάκιας, ενώ δεν διστάζει να βγάλει την κόκκινη κάρτα.

Άλκμααρ - ΠΑΣ Γιάννινα (21:45): Mattias Gestranius (Φινλανδία)

Έμπειρος διαιτητής στην Ευρώπη, αφού έχει σφυρίξει αρκετά ματς σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Και αυτός δεν διστάζει να βγάλει την κόκκινη, ενώ το 2015 σφύριξε το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπορούσια Ντόρτμουντ ( 1-0 νίκη για τον δικέφαλο ) και το 2014 τη νίκη με 6-1 των ασπρόμαυρων με την Ντιναμό Μινσκ.

Σεντ Ετιέν - ΑΕΚ (22:00): Antonio Damato (Ιταλία)

Αρκετά έμπειρος έχοντας ματς σε Europa League και Champions League. Μαντέψτε. Και αυτός βγάζει εύκολα κόκκινες! Το 2010 σφύριξε το ματς της Ελλάδας με την Λετονία (1-0 νίκη για την ομάδα μας) και το 2012 τη νίκη της Κ19 απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία (2-0 ενώ μείναμε με δέκα).

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ