ΕΥΡΩΠΗ

Ο μοναχικός οπαδός της Μπρομαποϊκάρνα!

Ο μοναχικός οπαδός της Μπρομαποϊκάρνα!

Ο οπαδός της Μπρομαποϊκάρνα, Άντερ Ουνγκ συγκίνησε τους παίκτες του σουηδικού συλλόγου καθώς ήταν μόνος του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μιάλμπι. Δεν σταμάτησε να τραγουδά για την αγαπημένη ομάδα του. Ένα πέταλο δικό του!

Η Μπρομαποϊκάρνα στην οποία αγωνίζεται και ο ελληνικής καταγωγής μέσος, Πάνος Δημητριάδης μπορεί να ηττήθηκε με 4-2 από την Μιάλμπι, ωστόσο ένας οπαδός της έκλεψε την παράσταση

Ο μοναδικός για να ακριβολογούμε, ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες για το συγκεκριμένο ματς.

Πρόκειται για τον 'Αντερ Ουνγκ, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός αποσπώντας των θαυμασμό των ποδοσφαιριστών του νεοφώτιστου συλλόγου.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπόγιαν Τζόρτζιτς προσφέρθηκε να τον επιβραβεύσει.

" Όταν τον είδα να φοράει την φανέλα της ομάδας σκέφτηκα πως πρέπει να κάνω κάτι. Θέλω να πληρώσω τα έξοδα για το επόμενο ταξίδι του προκειμένου να δει την ομάδα", ανέφερε ο 31χρονος εξτρέμ.

Ο Άντερ Ουνγκ, ο οποίος στο μακρινό παρελθόν καθοδήγησε τoυς juniors της Μπρομαποϊκάρνα, μετακόμισε πριν από 20 χρονια στην πόλη Ίσταντ της βόρειας Σουηδίας που απέχει 660 χιλιόμετρα από την Στοκχόλμη όπου εδρεύει ο σύλλογος.

Ο μοναχικός οπαδός της Μπρομαποϊκάρνα!

Έκτοτε δεν παρακολούθησε κανένα εντός έδρας παιχνίδι της αγαπημένης ομάδας του. "Θα πρέπει να ενθαρρύνουμε τέτοιες προσπάθειες. Βρήκα τον αριθμό του και του τηλεφώνησα από το λεωφορείο. Η ζεστασιά αλλά και η χαρά στη φωνή του, ήταν απίστευτη. Το αξίζει", πρόσθεσε ο Τζόρτζιτς.

Ο Ουνγκ αρνήθηκε την πρόταση του Τζόρτζιτς προκειμένου να καταβάλλει τα έξοδα του για το επόμενο εκτός έδρας ματς, όμως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής επέμενε. Η Μπρομαποϊκάρνα, κέρδισε την προαγωγή της στα μεγάλα σαλόνια για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στην Ιταλία, όπου ένας οπαδός της Ουντινέζε παρακολούθησε τον σύλλογο του Φρίουλι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σαμπντόρια.

Ο μοναχικός οπαδός της Μπρομαποϊκάρνα!
TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ