ΕΥΡΩΠΗ

Μπεργκ: "Δεν μου αρέσει ο πάγκος"

Μπεργκ: "Δεν μου αρέσει ο πάγκος"

Ο Μάρκους Μπεργκ εστίασε στην επιθυμία του να αρχίσει στην ενδεκάδα της Σουηδίας στο πρώτο παιχνίδι με τη Δανία και υποστήριξε ότι η πατρίδα του πρέπει να παίξει περισσότερο για το αποτέλεσμα.

Η Σουηδία υποδέχεται τη Δανία το Σάββατο (14/11) για το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ για το Euro 2016 και ο Μάρκους Μπεργκ παρουσιάζεται ως φαβορί για να επιλεγεί για παρτενέρ του Ιμπραχίμοβιτς στην επίθεση. Ο Σουηδός στράικερ του Παναθηναϊκού τόνισε ότι μπορεί να σκοράρει, αρκεί να έχει τις ανάλογες ευκαιρίες.

Πάντως, ο Μπεργκ έχει δεχτεί κριτική ότι δεν σκοράρει στα δύσκολα παιχνίδια και έδωσε τη δική του απάντηση στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους. "Καταλαβαίνω την κριτική σας, ακόμη και αν μερικές φορές είναι υπερβολική. Εγώ ξέρω ότι μπορώ να σκοράρω, αρκεί να έχω τις ευκαιρίες. Ξέρω τον εαυτό μου" ανέφερε ο Μπεργκ.

Όσο για τον ανταγωνισμό με τους Γκουιντέτι και Τοϊβόνεν για τη θέση δίπλα στον Ζλάταν, ανέφερε: "Φυσικά, δεν μου αρέσει να είμαι στον πάγκο. Αλλά όλοι οι παίκτες προσπαθούμε και πρέπει να δούμε το θετικό".

Αναφορικά με τα δύο παιχνίδι, τόνισε ότι "έχουμε υπάρξει κοντά στην πρόκριση στο παρελθόν, αλλά θα ήταν ωραίο να πάμε στη διοργάνωση" και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι "πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα".

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπεργκ σχολίασε τι πρέπει να αλλάξει η Σουηδία, σε σύγκριση με τις ήττες από την Αυστρία και τη Ρωσία: "Σε μερικά παιχνίδια, πρέπει να δίνουμε περισσότερη έμφαση στην άμυνα και να διεκδικούμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Δεν θα τις κερδίσουμε όλες, αλλά πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες μας. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ