ΕΥΡΩΠΗ

Μάτιτς: "Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω"

04/04/2012 Champions League football. Chelsea v Benfica.
Nemanja Matic.
Photo: Mark Leech.
04/04/2012 Champions League football. Chelsea v Benfica. Nemanja Matic. Photo: Mark Leech. MARK LEECH / OFFSIDE

Ο Νεμάνια Μάτιτς κατηγόρησε τους συμπαίκτες του για έλλειψη προσπάθειας μετά την ήττα της Σερβίας με 4-1 από την Τσεχία σε φιλικό παιχνίδι.

Αρκεί μία ήττα σε φιλικό παιχνίδι, έστω και με διαφορά τριών γκολ, για να προκαλέσει την αποχώρηση ενός ποδοσφαιριστή από την Εθνική ομάδα της χώρας του; Μάλλον, εάν κρίνουμε από την αντίδραση του Νεμάνια Μάτιτς μετά το 4-1 που υπέστη η Σερβία από την Τσεχία, στο ματς της Παρασκευής (13/11).

Ο Σέρβος χαφ της Τσέλσι ήταν έξαλλος με τη συμπεριφορά των συμπαικτών του, αφού πιστεύει ότι δεν προσπαθούν όσοι πρέπει και υποτιμούν τη σημασία της εκπροσώπησης της χώρας τους...

"Πάντα προσπαθώ να δίνω το παράδειγμα, αλλά μερικοί συμπαίκτες μου δεν θέλουν να το δουν. Η συμπεριφορά ορισμένων δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, όχι μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και εκτός αυτού. Έχει γίνει φανερό από την πρώτη στιγμή που συγκεντρωθήκαμε τη Δευτέρα" ανέφερε ο Μάτις στις κατηγορίες του.

Κατόπιν, εξαπέλυσε την απειλή του: "Ενημέρωσα τον προπονητή ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω στην Εθνική ομάδα, εάν δεν αλλάξουν οι συνθήκες".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ