ΕΥΡΩΠΗ

Jimmy Jump στο Sport24.gr: "Έμεινα ταπί, αποσύρομαι!"

Jimmy Jump στο Sport24.gr: "Έμεινα ταπί, αποσύρομαι!"
© GETTY

Ο διάσημος εισβολέας των γηπέδων, Jimmy Jump ανακοινώνει μέσω του Sport24.gr την απόσυρση του από την ενεργό δράση, καθώς έμεινε άφραγκος! Τι λέει για Μέσι, Νεϊμάρ αλλά και το "Malaka Jimmy Hellas oe oe" μήνυμα του για τους Έλληνες οπαδούς (video).

Η απουσία του πιο διάσημου εισβολέα της υφηλίου από τα ευρωπαϊκά γήπεδα το τελευταίο διάστημα είναι κάτι παραπάνω από αισθητή.

Ο Jimmy Jump, ο εκκεντρικός Καταλανός σαλταδόρος κατάφερε να μετατρέψει το πρωτότυπο χόμπι του σε επάγγελμα, όντας εθισμένος σε αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν ακόμη και οι πλέον διακεκριμένοι κασκαντέρ του Χόλιγουντ.

Ο Χάουμε Μαρκέτ Κοτ, όπως είναι το πραγματικό όνομα του πληρώνει το τίμημα των επικών εισβολών του αλλά και της οικονομικής κρίσης.

Ο υποστηρικτής της Μπαρτσελόνα που μίσησε ο Λουίς Φίγκο, αλλά λάτρεψαν οι Έλληνες για όσα έπραξε στον αλήστου μνήμης τελικό του Euro 2004 ανακοινώνει στο Sport24.gr την απόφαση του να αποσυρθεί από τις εισβολές λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Jimmy Jump στο Sport24.gr: "Έμεινα ταπί, αποσύρομαι!"

Παράλληλα ο Jimmy Jump τονίζει πως ο Λιονέλ Μέσι θα πρέπει να κατακτήσει το Μουντιάλ με την Αργεντινή για να αναγορευθεί στον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών, ενώ εκφράζει τις επιφυλάξεις του για τον Νεϊμάρ.

"Σκέφτομαι να πω αντίο στα άλματα μου στα γήπεδα" τονίζει αρχικά ο Jimmy Jump στο Sport24.gr. O 37χρονος εισβολέας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Έτσι όπως όλα συνηγορούν δεν θα ταξιδέψει στη Βραζιλία το καλοκαίρι για το Μουντιάλ.

"Δεν είμαι έτοιμος για αυτό το ταξίδι γιατί έχω χάσει όλα τα λεφτά και πλέον είμαι ταπί".

Ο Jimmy Jump μπορεί να αναπολεί τις δόξες του παρελθόντος, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν εγκαταλείπει την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.

Από την αναφορά του δεν ξέφυγε ούτε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αναρρώνει από τραυματισμό.

Jimmy Jump στο Sport24.gr: "Έμεινα ταπί, αποσύρομαι!"

"Ο Λίο είναι ο καλύτερος όμως πρέπει να κατακτήσει το Μουντιάλ με την Αργεντινή για να θεωρηθεί ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών".

Ποια είναι όμως η γνώμη του για τον Νεϊμάρ;

"Δεν είμαι ακόμη ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Νεϊμάρ. Η Μπαρτσελόνα εφαρμόζει ένα νέο σύστημα και ο Τάτα Μαρτίνο δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον τρόπο για να νικάει με τον ίδιο τρόπο όπως έκανε ο Πεπ Γκουαρδιόλ".

Jimmy Jump στο Sport24.gr: "Έμεινα ταπί, αποσύρομαι!"

Οι Έλληνες οπαδοί βρίσκονται πάντα στην καρδιά του Jimmy Jump. Άλλωστε η εισβολή του στον τελικό του Euro 2004 αποτελεί κορωνίδα των κατορθωμάτων του.

"Ήταν το καλύτερο άλμα που έχω κάνε το 2004. Δεν ξεχνώ... Malaka Jimmy Hellas oe oe", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του.

O Jimmy Jump εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο



O Jimmy Jump εναντίον του Ζοζέ Μουρίνιο

Ο Jimmy Jump εισβάλλει στη Βουδαπέστη

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ